Şimdi Ara

boğaziçi matematik öğretmenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese geçmiş olsun. öğretmen lisesi mezunuyum ek puanla boğaziçi matematik öğretmenliği oluyor. bu bölüm hakkında bilgileri olanlar paylaşabilirse sevinirim. ayrıca ilköğretim ve ortaöğretim matemaik öğretmenliği puanları yaklaşık aynı hangisine gitmem daha ii olr?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sregath -- 15 Temmuz 2009; 12:47:51 >

• öğretmen olmak istiyorsan iki bölümü de gözün kapalı yaz derim.

ilköğretimde sbs var, ortaöğretimde öss var

erkeksen ortaöğretimi öneririm ama diğeri de gözü kapalı yazabilirsin.
  • Hangisini istiyorsan yaz.
  • peki bu mebin ilk 5 tercihten öğretmenlik yazana bursu varmış bilgisi olan varmı sitesinme girmeye çalıştım ama açmadı
  • boğaziçi matematik öğr. yaz paraya para demezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Coffey -- 14 Temmuz 2009; 16:07:43 >
  • Ne saçmalamışsınız ya Boğaziçi İlköğretim Öğretmenliği'nden mezun olan Matematik'ten yüksek lisans almışa ders verir . Hiç düşünmeden yaz derim zaten girmesi de zor bir bölüm.Tebrikler
  • bende öğretmen lisesi çıkışlıyım ve puanım tutuyo ama yazıp yazmamakta çok kararasızım çunku çok zor bir bölüm diyolar yazması kolayda okuması var bide bu işin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    4 yıl önce açıldı
    Matematik Mühendisliği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benden başka boş vakitlerinde yzaıp gençlere yol gösteren mezun niye yok yaw yetişemiyom vallaha .

@sayeh-eh kodah

boğaziçi ilk öğretim matematik mezunu yüksek lisansa falan ders veremez ,hatta daha ilerisini söyleyim itü veya boğaziçinden bir makina veya elektrik mezunu öğretmenlikten yüksek lisans mezununa ders verir.

@ffuff

kim gözünüzü neyle korkutuyor anlamış değilim, öğretmenliği harvardda okusan ne yazar anasını satıyım, seni tek zorlayacak olan ingilizcedir ona göre karar ver, en fazla bir yıl geç bitirisin okulu o kadar.

eğitim fakülteleri üniversitelerin en rahat bölümlerindendir

duyanda elektronik veya tıp düşünüyon zanneder.
  • Yakın bir tanıdığım boğaziçi ün. matematik öğretmenliği mezunu. Özelde çalışmak yerine devlette çalışmayı tercih etmiş ve devlet onu ingilizce öğretmeni olarak atamıştı. 8 yıl ing. öğretmenliği yaptı devlet liselerinde sonra anadolu lsiesi sınavıyla mat. öğretmenliğine geçebildi zar zor. Oda başlangıçta özel dersten parayı kırmayı düşünmuştu ama kazın ayağının öyle olmadığını gördü. Şimdi o kadar puanla mat. öğretmeliğini yazdığı için binpişman. Eğer hitabetin, ses tonun iyi (etkileyici) ise ve çabucak çevre edinebiliyrosan yaz ancak iletişimn zayıfsa arkana bakmadan kaç derim öğretmenlikten..
    Tavsiyem tıp yada eczacılıktır...Hatta eczacılığı bitirip kendine bir dukkan açarsan sorna tekrar okuyabilirsin.Halinden şikayet eden eczacı görmedim ama ağlayan çok öğretmen gördüm.Ayrıca devlet artık sınırlı sayıda lise mat. öğretmeni alıyor. İlköğretim öğret. mat. öğretmeninin şansı daha yuksek devlette

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.