Şimdi Ara

Boğaziçi Sosyoloji/Felsefe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tm sıralamam 3321, sosyoloji gelmeyebilir fakat felsefenin gelme ihtimali var. mezunları arasında iyi yerlere gelen var ama güncel durum hakkında linkedin'den kısıtlı bilgiye ulaştım. özel sektöre yönelmek istiyorum, mezunları nerelerde hangi pozisyonlarda çalışıyor? çap yapma durumu nedir? bilgisi olan varsa dinlemek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adına böyle bir şiir yazılmış olan bölümde okunmaz hocam

köprünün hemen altı
    etiler'in yanıdır
    yahudi,rum,yunandır
    boğaziçi sosyoloji

ashab-ı lut bir adı
    sever gey,lezbiyanı
    kanı,ermeni kanı
    boğaziçi sosyoloji

gavurun aşığıdır
    türklüğün düşmanıdır
    saçı hep rastalıdır
    boğaziçi sosyoloji

k***lık var kanında
    'anan var şu an yanımda'
    desem der 'ne var bunda?'
    boğaziçi sosyoloji

düşmez fuko dilinden
    su içilmez elinden
    hazzetmez türk ilinden
    boğaziçi sosyoloji

önderi slavoj zizek
    nüfus urfa siverek
    marjinalliği basma etek
    boğaziçi sosyoloji
  • bu niyetle bilkent phil yazan bi çocukla tanışmıştım çok pişman olduğunu söylemişti.

• ilgin yoksa ikisini de yazma kanka

• bu bunlar özel sektörde de İK falan oluyor anca. Onun yerine git ankara hukuk yaz, gpa ve ingilizce kasıp yurt dışı kovala. Tamam üni adı çok önemli de sırf okul adı için de felsefe okunmaz.

• valla doğru söylüyorsunuz beyler ne diyeyim, ilgim var ama meslek olarak yapmayı düşündüğüm şeyler değil. benim de gördüğüm genel olarak ik'da çalışıyorlar marketinge yönelen de varmış. satış, finans departmanında çalışmak mümkün mü?

• sadece işletme ve iktisat düşünüyorum ya, ufacık ilgim olsa hukuk veya tasarımla alakalı bölümler yazacağım ama gram ilgim ve becerim yok maalesef

• Istanbul hukuk yazip ingilizceniz gelistirip ic kontrol, mevzuat/uyum, banka muffettisligi/uzm yard. veya sirketlerin legal departmanlarini da dusunebilirsin.

felsefe ve soc okuyan birinin finansta sansi sifira yakin hangi uni olursa olsun sales marketing hr yaparsin bogazici ismi yeterli olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adına böyle bir şiir yazılmış olan bölümde okunmaz hocam

köprünün hemen altı
    etiler'in yanıdır
    yahudi,rum,yunandır
    boğaziçi sosyoloji

ashab-ı lut bir adı
    sever gey,lezbiyanı
    kanı,ermeni kanı
    boğaziçi sosyoloji

gavurun aşığıdır
    türklüğün düşmanıdır
    saçı hep rastalıdır
    boğaziçi sosyoloji

k***lık var kanında
    'anan var şu an yanımda'
    desem der 'ne var bunda?'
    boğaziçi sosyoloji

düşmez fuko dilinden
    su içilmez elinden
    hazzetmez türk ilinden
    boğaziçi sosyoloji

önderi slavoj zizek
    nüfus urfa siverek
    marjinalliği basma etek
    boğaziçi sosyoloji

• Kuzenim adanada mersin civarinda ozel bi unide hukuk bitirdi once gorece dusuk bir bankada 1 sene muf yardimciligi yapti suan iki uc kademe ust bankada ic kontrol uzmani olarak calisiyor bu yolu da es gecmeyin derim tabi ki iibf'ye nazaran cok az alim oluyor ama iibf harici dip bolumler veya zayif okullarda iibf yerine istanbul hukuk'tan ozel sektore kasmak daha iyi olabiir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2024; 19:27:31 >
  • Şaka bir yana sosyoloji/felsefe gibi bölümleri okuyup akademik ilerlemeyeceksen hiç uğraşma. Yukarıda yazılanlar gayet doğru Ankara/İstanbul Hukuk yaz, üstüne de pars biriktir gayet iyi olur

• Hocam finansa dair tek ders yok nasıl yöneleceksin ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

öneri için teşekkür ederim hocam, hukuğa ufacık ilgim olsa direkt yapıştıracağım ama gram ilgim yok, amcam istanbul hukuk mezunu akbank'da şu an oldukça iyi bir konumda ve sağlam kazanıyor ama onun dönemiyle şu an çok farklı sanırım.

• hahaha görmüştüm bunu

• L. Kilmister kullanıcısına yanıt

bireysel çaba + boğaziçi'nin imkanlarını kullanarak halletmeyi düşünüyordum hocam ama işi dolambaçlı hale getirmiş olurum herhalde, değer mi bilemedim.

• Anladim kardesim istersen yeditepe international finance veya bilgi econ&finance bakabilirsin ilki belki tam burslu kacar ama ikincisi gelir bahcesehir de benzer bolumler de secenek ama bilgi yeditepe 2-3 gomlek usttedir

Boğaziçi Sosyoloji/Felsefe?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2024; 20:7:26 >
  • Bau, yeditepe finans ekonomi falan bak bence çok daha mantıklı. Boğaziçi ortamı iyidir falan ama yapacağın işler ile mezun profili (özel sektör) uyuşmuyorsa sayfalarca okuma/yazma arasında hem bölümde sıkılabilirsin hem de sarf edeceğin çabaya karşılık bulamayabilirsin. Boun'daki bir öğretmenlik bölümünü bırakan biri olarak söylüyorum. Arada uç örnekler çıkar ama dağılımın modu her zaman bölümle alakalı olur. Senin durum için de genelde akademi falan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

bunlara da baktım hocam özellikle bilgi'yi detaylı araştırdım. aslında işletme fakültesi gayet sağlam, lse çift diploma fırsatı vs. güzel olanakları var fakat özyeğin'de bulunmuş birisi olarak özel üniversite ortamı pek benlik değilmiş onu çok net anladım, bölüm için oradaki ortamı tekrardan görmezden gelebilir miyim bilmiyorum, bakacağım artık.

• L. Kilmister kullanıcısına yanıt

oralara da baktım hocam. doğru söylüyorsun, genel olarak akademiye yönelim var özel sektörde ise reklamcılık, ik, yer yer marketing.

• up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.