Şimdi Ara

Bilkent Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilkent Matematik okunup yazılım ve yapay zeka alanında çalışabilir miyim mantıklı mı

Not: top cenglerin tutmadığını varsayıyoruz

• evet

• 11+3 seçmeli var, bol bol cs dersi doldurursun mat temeli zaten çok iyi olur, yapılır.
  • Evet
  • Peki yapay zeka üzerine yüksek lisans yapabilir miyim

• Qyshk Q kullanıcısına yanıt
    Yaparsın, programları bilmiyorum ama matematik lisansını bu tarafa eğilerek geçirmiş biri bu alanda master de yapabilir ve hatta oldukça uygun bir yüksek lisans seçimi de olmuş olur
  • Niçin sıralaması düşük bunun? Benim girdiğim sene 10k ile kapattı diye hatirlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent/ODTÜ de Kimya okumak?
    3 yıl önce açıldı
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Hacettepe yapay zeka mı daha mantıklı yoksa Bilkent mattan sonra yapay zeka yüksek lisansı mı

Hocam sorunun cevabı bariz. Yazılım ve yapay zeka ile ilgilenecek birinin yazılım ve yapay zeka ile daha alakalı lisansta okuması iyi olur. Matematik okuyup da bu alana yönelme şansının olması senaryosunda bile sadece matematikle alakalı çok fazla teorik ayrıntıyla boğulman demek olabilir. Eğer lisanstan sonra akademi veya endüstride ilgilenmek istediğin alan belli ise doğrudan buna yönelik bölüm okumak daha iyidir. Dolayısıyla yapay zeka okuman daha hayırlı olur.
    -bilkent mat çok iyi bölüm ama soru bağlamında cevap verdim-
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Hacet ai programı baya kötü duruyo onu da ekleyeyim ben

• pandie kullanıcısına yanıt
    Hocam kötülüğünü eğer açarsan faydalanacakların işine gelir. Neden kötü, neden iyi ve eksisi nedir, artısı nedir? Bazı dezavantajlara bazıları tolerans gösterebilir.
  • Şu an durum nedir tam bilemiyorum ama zorluğunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ayrıca seçmeliler ile ders programı oluşturmak zor olabilir. Kota olmaz, dersler çakışır vs.
  • AppleFB kullanıcısına yanıt

Hacettepede yapay zeka okumak daha mı mantıklı sizce

Hacettepe gelin ceng ai binası aynı zaten beraber okuyalım hocam dh'yi temsilen

Ciddi değilim tabiki en çok yakın hissettiğinizi seçin, tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Temmuz 2023; 0:6:54 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Daha tam bilmiyorum gerçi sonucu extra hatam çıkmazsa Hacettepe bilgisayara gircem kafam rahat olcak en azindan

Hacettepe nasıl bilmediğim için yorum yapamıyorum. Sadece bunları da göz önünde bulundurun istedim.

• Up

• ctis gel kanka yapay zeka falan boş iş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.