Bilkent Matematik okunup yazılım ve yapay zeka alanında çalışabilir miyim mantıklı mı Not: top cenglerin tutmadığını varsayıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bilkent Matematik okunup yazılım ve yapay zeka alanında çalışabilir miyim mantıklı mı Not: top cenglerin tutmadığını varsayıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Peki yapay zeka üzerine yüksek lisans yapabilir miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe yapay zeka mı daha mantıklı yoksa Bilkent mattan sonra yapay zeka yüksek lisansı mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacet ai programı baya kötü duruyo onu da ekleyeyim ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepede yapay zeka okumak daha mı mantıklı sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Temmuz 2023; 0:6:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Daha tam bilmiyorum gerçi sonucu extra hatam çıkmazsa Hacettepe bilgisayara gircem kafam rahat olcak en azindan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacettepe nasıl bilmediğim için yorum yapamıyorum. Sadece bunları da göz önünde bulundurun istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ctis gel kanka yapay zeka falan boş iş. |