Kadrosu pek iyi gelmedi gözüme bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent Matematik (2. sayfa)
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi ben araştırdım bilkent mattan yazılım data science işlerine kayan pek fazla kişi yok. özel sektörde beyaz yakalı olarak çalışıyorlar genelde. finans ıvır zıvır.
teoride güzel, müfredatı kulağa hoş geliyor da pratiğine bak linkedin'dan ona göre karar ver. beni memnun etmedi şahsen.
-
Bende bulamadım ya ama ctis de korkutuyor
ctis'te güzel örnek sayısı çok ama yapay zeka gibi şeyler istiyorsan yazma memnun etmez.
-
Yok yapay zeka olması zorunlu değil yazılım alanında olsun ve ilerde iyi yerlerde çalışma şansım yüksek olsa yeter
e kanka ctis yaz geç işte. bilkent etiketi ve olanaklarına sahip oluyorsun ayda 3100 lira burs ve yurt bedava oluyor. birkaç dersin verilmemesi sıkıntı onu da kendin halledersin.
-
Yurtdışında iyi yerlerde çalışabilir miyim
Teknik kabiliyetlerine, neler yaptigina bagli bu gunun sonunda. Ben dahil bircok kisi var CTIS mezunu olup yurt disinda calisan.
-
Benim girdiğim sene 44k ydı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X