2.öğretim %30 ingilizce kazandım hazırlıkta mı 2.öğretim olacak ?
Q
Q
2.mezun senem
Merhaba arkadaşlar 2.mezun senem Mart ayında 20 yaşıma gireceğim askere çağırırlar mı acaba ?
Arkadaşlar kuzenim tüm herkese 311 puanla Kütahya da eczacılık kazandığını söylüyor %100 burs aldığından bahsediyor Kütahya'da eczacılık bölümü vs arattım ama yok bu nasıl oluyor
"
"
benim yerimde olsaydınız
arkadaşlar en son yaptığım tyt denemesinde 50 net yaptım 2 ay önce 62 falan yapıyordum geçen sene 600 k dan mezuna kaldım istediğim sıralama 130 k ama bu kalan zamanda pek mümkün görünmüyor şu andan itibaren çalışsam en iyi ihtimal 200 k falan yaparım ama düzenli çalışırsam 240 k geleceğini düşünüyorum böylece şehrimdeki inşaat mühendisliğini kazanabilirim zaten şehrimdeki inşaat mühendisliğini kazansam ailem akrabalarım bir şey demez zaten okumuş akrabam olmadığı için beni tebrik eder çoğu, kuzenim kontenjanı dolmayan bir yerde inşaat mühendisliği okuyor 300 k barajını aştı ve herkes tebrik etti ailesi baya hava attı ama ben inşaat mühendisliğine gidip de 4 sene ailemi kandırmak istemiyorum üniversitede work and travel yapıp amerika da kalmayı düşünüyorum ama work and travel parası yok onu toplamak için bile 1 yıl çalışmam lazım para olsa bile ben inşaat mühendisliğinde nasıl 2.0 üstü ortalama yapayım zaten sevdiğim meslek değil bundan 5 yıl sonra kendimi forumda konu dışında dolananan ortalama biri olarak görüyorum
130 k mf günlük
arkadaşlar bu günlük konusu olacak 600 k dan mezuna kaldım 1.5 aydır hiç kitap yüzü açmadım 1.5 ay önce tyt netim 61 di obp 69 sınav serüvenimi buraya günü gününe aktaracağım hadi hayırlısı
istediğim bölüm için netler
tyt türkçe 25
tyt matematik 21
tyt sosyal 12
tyt fen 12
-----------
ayt mat 26
ayt kimya 8
ayt fizik 6
ayt biyoloji 6
22.02.2021
2.dereceden eşitsizlikler 60 soru (birey-b)
tyt kimya genel tekrar
tyt biyoloji canlıların sınıflandırılması
kenan kara dörtgenler 2 video temiz
-ders çalışma süresi 6 saat
-
-
Program yapmak
Arkadaşlar nasıl ders çalışma programı yapabilirim yardımcı olur musunuz ? yoksa bu program işi boş iş mi ? bu arada saatli programdan bahsetmiyorum.
Arkadaşlar Görkem hoca çok uzun mu anlatıyor kimyasal türler arası etkileşimler konusunu 5 saat de anlatmış fakat bunu kimyacı Gülçin hoca 40 dk anlatıyor sizce hangisi izlenmeli ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.905 (Bu ay: 464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar