Bildirim
Program yapmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Vallahi ben 3/4 günde bir şu gün şu ders şu konu diye yapıyorum. Öyle abartı bir şeye gerek yok bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim mesela kafamda su an net olmasa da hazirana kadar neler yapacağım az çok belli. Her ay başı geldiğinde durumuma bakıyorum. O kafamdaki taslak olarak duran hazirana kadar olan planı o zamanki durumuma göre ayarlıyorum. 1 aylık plan oluyor. Planda terslikler olursa ufak tefek yerleri düzeltiyorum. Program yapmazsam sistemli gidemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
microsoftun to do list diye uygulaması var ücretsiz ben pc üzerinden giriş yapıyorum
uygulamaya haftanın başında giriyorum o hafta yapacağım her şeyi görev bölümüne ekliyorum
ondan sonra günüm bölümünden o görevlerden istediğimi günü gelince seçip ona göre hareket ediyorum tabi günlük ne kadar yaparsam programın biteceğini az çok kestirmen lazım ona göre dengeli dağıtmalısın
bana faydalı oldu deneyebilirsin bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afindas -- 26 Aralık 2020; 22:7:52 > -
Aylık olarak hangi derslerden hangi konuları bitirmem gerektiğini yazıyorum. Haftalık olarak;
10.00-11.00 TR Denemesi
.
.
14.00-15.30 AYT Matematik
16.00-17.30 Geometri
.
.
20.00-21.00 TYT Fen gibi.
Saatlerde kayma olabiliyor ama en verim aldığım program bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X