Şimdi Ara

Program yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl ders çalışma programı yapabilirim yardımcı olur musunuz ? yoksa bu program işi boş iş mi ? bu arada saatli programdan bahsetmiyorum.

• Vallahi ben 3/4 günde bir şu gün şu ders şu konu diye yapıyorum. Öyle abartı bir şeye gerek yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mesela kafamda su an net olmasa da hazirana kadar neler yapacağım az çok belli. Her ay başı geldiğinde durumuma bakıyorum. O kafamdaki taslak olarak duran hazirana kadar olan planı o zamanki durumuma göre ayarlıyorum. 1 aylık plan oluyor. Planda terslikler olursa ufak tefek yerleri düzeltiyorum. Program yapmazsam sistemli gidemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoftun to do list diye uygulaması var ücretsiz ben pc üzerinden giriş yapıyorum
    uygulamaya haftanın başında giriyorum o hafta yapacağım her şeyi görev bölümüne ekliyorum
    ondan sonra günüm bölümünden o görevlerden istediğimi günü gelince seçip ona göre hareket ediyorum tabi günlük ne kadar yaparsam programın biteceğini az çok kestirmen lazım ona göre dengeli dağıtmalısın
    bana faydalı oldu deneyebilirsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afindas -- 26 Aralık 2020; 22:7:52 >
  • Aylık olarak hangi derslerden hangi konuları bitirmem gerektiğini yazıyorum. Haftalık olarak;

10.00-11.00 TR Denemesi

.

.

14.00-15.30 AYT Matematik

16.00-17.30 Geometri

.

.

20.00-21.00 TYT Fen gibi.

Saatlerde kayma olabiliyor ama en verim aldığım program bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.