Şimdi Ara

3uTools Programı ile Yedekleme Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iTunes ile yapılan yedeklemeler geri yüklenirken bazen sorun yaşanabiliyor, tüm ayarlar olması gerektiği gibi geri yüklenemeyebiliyor. Bu türden bir durumu deneyimlemiş veya internette okumuş olabilirsiniz.

3uTools ile de bilgisayara yedekleme yapılabiliyor. Ben bir süredir iTunes yedeğinde bir sorun yaşama ihtimaline karşı 3uTools ile de yedekleme yapıyorum. Benzerini yapan, 3uTools ile aldığı yedekten geri yükleme yapmış olan, konu ile ilgili deneyim, bilgisi veya fikrini paylaşmak isteyen olursa müteşekkir olurum. Daha önce defalarca farklı iPhone ve iPad’lere şifreli iTunes yedeği ile geri yükleme yaptım, bu geri yüklemelerin bazılarında Apple çağrı hattında konuştuğum teknik ekibin de çözemediği problemler de deneyimlediğim oldu.

Yedekleme için iCloud tercih etmiyorum. PC’ye yedekleme yapıyorum.

3uTools ile yapılan yedeklemelerden geri yükleme yapmak ile ilgili herhangi bir güvenlik ve/veya gizlilik endişesi mevcut mudur, bununla ilgili de İngilizce forumlarda farklı yorumlar mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yıllardır itunes ile yedekleme yapar yüklerim hiçbir sıkıntı yaşamadım.

3. parti uygulamalarla yaptığınız yedeklemelere ne kadar güvenebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Mart 2025; 20:41:27 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Sorduğunuz sorunun da cevabını öğrenmek maksadıyla konuyu açtım, umarım bilgi veya fikir verebilecek, deneyimleri ile katkı sunabilecek üyeler başlığa dahil olurlar. İyi akşamlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.