Şimdi Ara

2019 AYT Polinom Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arkadaşlar bu sorunun p(x) = x.(x+1) ve p(2) = 2.3=6 çıkmamasının sebebi nedir? xkare+bx+c biçimde yazınca çıkıyor da burada nerede hata olduğunu anlamadım

• Yapay Zekanın Yanıtı

2019 AYT Polinom Soru Çözümü

2019 AYT sınavındaki polinom sorusu, adayların polinomlar konusundaki bilgilerini test etmeyi amaçlıyordu. Soru, polinomların özellikleri ve işlemleri ile ilgili çeşitli kavramları kapsıyordu.

Sorunun çözümü için, adayların polinomların derecesini belirleme, polinomları çarpma ve bölme, köklerini bulma ve faktörize etme gibi temel polinom işlemlerine aşina olmaları gerekiyordu. Soru aynı zamanda, polinomlarla ilgili teoremleri ve özdeşlikleri kullanmayı gerektiriyordu.

2019 AYT polinom sorusu, adaylara polinomlar konusundaki kavramsal anlayışlarını ve problem çözme becerilerini gösterme fırsatı sundu. Bu tür soruları çözmek için düzenli çalışma ve konu tekrarı önemlidir. Öğrenciler, 2019 AYT polinom çıkmış sorularını inceleyerek benzer soru tiplerine aşina olabilir ve çözüm tekniklerini geliştirebilirler.

AYT 2019 polinom sorusunun çözümü, öğrencilerin üniversite giriş sınavlarında başarı göstermeleri için gerekli olan matematiksel bilgi ve becerileri pekiştirmelerine yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kökler 0 ve 1 değil. P(0) ve p(1) dikkat et. Çok güzel soruydu bu çoğu kişi yapamamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kökler için 0 ve -1 dememiş. Bu sayıların p fonksiyonu altındaki görüntüleri demiş.
  • bu sorunun seceresiyle zina eyleyeyim. ocağımı çürüttün be sınav anında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar iyi insaflıymış da şıklara 6'yı koymamışlar

• Kek soru

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Hocam güzelden ziyade sazan avlama sorusuydu. Baya basit bir soru bu diğer polinom sorusu çok iyiydi ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Tyt Fizik sorusu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam tersi bana da diğeri basit geldi sazan olduğum için

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Şıklarda 6 olsaydı evet sazan avlama tabirine cuk otururmuş hocam ama iyikide koymamışlar ilk başta bende 6 bulmuştum

• 5/2 mi cevap?
  • Sınavda çözememiştim. Yazdığını okurken aydınlandım resmen hayatım gözümün önünden geçti film şeridi gibi

• Sınavda bayağı uğraşmıştım aslında basitmiş.

• Yararlı post olmuş çok daha iyi anladım olayı (hortlattık ama olsun)

• Bu amk sorusu hayatımı değiştirdi belki sinir krizi geçirip diğer sorularda mallaşmıştım tüm konsantrasyonum gitmisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bu soru karsima cikmasaydi suan mezun olmazdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.