Görkem Şahin uzun mu anlatıyor ?
-
-
O konunun 40 dakikada ancak özeti anlatılır :) -
Görkem Şahin. Kimyasal türler arası etkileşimler zaten kimyanın temeli, 40 dakikada hiçbir şey anlamazsın.
O kanalda izlenebilecek tek adam Görkem Şahin. Patatesci ve kuzucuklarım izlenmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Katiller de AğlarGörkem Şahin. Kimyasal türler arası etkileşimler zaten kimyanın temeli, 40 dakikada hiçbir şey anlamazsın.
O kanalda izlenebilecek tek adam Görkem Şahin. Patatesci ve kuzucuklarım izlenmez.
Kuzucuklarım güzel anlatıyor bence ama hızlandırmadan izlenilmez
-
hocam genelde herkes tyt kimyayı çok kısa sürede bitirdiğini söylediği için böyle bir soru sorma ihtiyacı duydum
-
hocam 2x de izle kımyanın temeli önemli
-
hocam herkes 3 günde falan tyt kimyayı bitirdiğini söylediği için böyle bir şey sordum :)
-
Ciddi eksiğin olan konuları dinleyebilirsin. Ben çok faydalanmıştım görkem hocadan Güzel anlatıyor. -
aynen hocam öyle yapıcam gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinyorsebastian
Ciddi eksiğin olan konuları dinleyebilirsin. Ben çok faydalanmıştım görkem hocadan Güzel anlatıyor.hocam geçen denemem de 2 net yapmıştım :)
-
İmkan yok.
-
patatesci kim ya ilyas güneş mi :D
-
tyt kimya seri biter ama belli konulara vakit ayrılmalı özellikle bu konu onlardan biri
-
Hocam o konu istisna ama orda öğrendiğin şeyleri organik dahil neredeyse her konuda kullanacaksın bir nevi mol gibi kimyasal hesaplamalar gibi bir konu
-
Bana göre en iyi kimyacı Görkem Hocadır.
Uzun deyince anlatılması gereken herşeyi anlatıyor sen boşver 40 dk da 20 dk da anlatanları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RF Zarate -- 27 Aralık 2020; 11:49:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X