Şimdi Ara

Görkem Şahin uzun mu anlatıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Görkem hoca çok uzun mu anlatıyor kimyasal türler arası etkileşimler konusunu 5 saat de anlatmış fakat bunu kimyacı Gülçin hoca 40 dk anlatıyor sizce hangisi izlenmeli ?

• O konunun 40 dakikada ancak özeti anlatılır :)
  • Görkem Şahin. Kimyasal türler arası etkileşimler zaten kimyanın temeli, 40 dakikada hiçbir şey anlamazsın.

O kanalda izlenebilecek tek adam Görkem Şahin. Patatesci ve kuzucuklarım izlenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katiller de Ağlar

Görkem Şahin. Kimyasal türler arası etkileşimler zaten kimyanın temeli, 40 dakikada hiçbir şey anlamazsın.

O kanalda izlenebilecek tek adam Görkem Şahin. Patatesci ve kuzucuklarım izlenmez.

Kuzucuklarım güzel anlatıyor bence ama hızlandırmadan izlenilmez

• MylesKenn M kullanıcısına yanıt

hocam genelde herkes tyt kimyayı çok kısa sürede bitirdiğini söylediği için böyle bir soru sorma ihtiyacı duydum

• hocam 2x de izle kımyanın temeli önemli

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt

hocam herkes 3 günde falan tyt kimyayı bitirdiğini söylediği için böyle bir şey sordum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi eksiğin olan konuları dinleyebilirsin. Ben çok faydalanmıştım görkem hocadan Güzel anlatıyor.
  • matrix066 M kullanıcısına yanıt

aynen hocam öyle yapıcam gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyorsebastian

Ciddi eksiğin olan konuları dinleyebilirsin. Ben çok faydalanmıştım görkem hocadan Güzel anlatıyor.

hocam geçen denemem de 2 net yapmıştım :)

• BaranYilmazX kullanıcısına yanıt

İmkan yok.

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt

patatesci kim ya ilyas güneş mi :D

• tyt kimya seri biter ama belli konulara vakit ayrılmalı özellikle bu konu onlardan biri

• BaranYilmazX kullanıcısına yanıt

Hocam o konu istisna ama orda öğrendiğin şeyleri organik dahil neredeyse her konuda kullanacaksın bir nevi mol gibi kimyasal hesaplamalar gibi bir konu

• Bana göre en iyi kimyacı Görkem Hocadır.
    Uzun deyince anlatılması gereken herşeyi anlatıyor sen boşver 40 dk da 20 dk da anlatanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RF Zarate -- 27 Aralık 2020; 11:49:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.