arkadaşlar en son yaptığım tyt denemesinde 50 net yaptım 2 ay önce 62 falan yapıyordum geçen sene 600 k dan mezuna kaldım istediğim sıralama 130 k ama bu kalan zamanda pek mümkün görünmüyor şu andan itibaren çalışsam en iyi ihtimal 200 k falan yaparım ama düzenli çalışırsam 240 k geleceğini düşünüyorum böylece şehrimdeki inşaat mühendisliğini kazanabilirim zaten şehrimdeki inşaat mühendisliğini kazansam ailem akrabalarım bir şey demez zaten okumuş akrabam olmadığı için beni tebrik eder çoğu, kuzenim kontenjanı dolmayan bir yerde inşaat mühendisliği okuyor 300 k barajını aştı ve herkes tebrik etti ailesi baya hava attı ama ben inşaat mühendisliğine gidip de 4 sene ailemi kandırmak istemiyorum üniversitede work and travel yapıp amerika da kalmayı düşünüyorum ama work and travel parası yok onu toplamak için bile 1 yıl çalışmam lazım para olsa bile ben inşaat mühendisliğinde nasıl 2.0 üstü ortalama yapayım zaten sevdiğim meslek değil bundan 5 yıl sonra kendimi forumda konu dışında dolananan ortalama biri olarak görüyorum |
Bildirim