Şimdi Ara

benim yerimde olsaydınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en son yaptığım tyt denemesinde 50 net yaptım 2 ay önce 62 falan yapıyordum geçen sene 600 k dan mezuna kaldım istediğim sıralama 130 k ama bu kalan zamanda pek mümkün görünmüyor şu andan itibaren çalışsam en iyi ihtimal 200 k falan yaparım ama düzenli çalışırsam 240 k geleceğini düşünüyorum böylece şehrimdeki inşaat mühendisliğini kazanabilirim zaten şehrimdeki inşaat mühendisliğini kazansam ailem akrabalarım bir şey demez zaten okumuş akrabam olmadığı için beni tebrik eder çoğu, kuzenim kontenjanı dolmayan bir yerde inşaat mühendisliği okuyor 300 k barajını aştı ve herkes tebrik etti ailesi baya hava attı ama ben inşaat mühendisliğine gidip de 4 sene ailemi kandırmak istemiyorum üniversitede work and travel yapıp amerika da kalmayı düşünüyorum ama work and travel parası yok onu toplamak için bile 1 yıl çalışmam lazım para olsa bile ben inşaat mühendisliğinde nasıl 2.0 üstü ortalama yapayım zaten sevdiğim meslek değil bundan 5 yıl sonra kendimi forumda konu dışında dolananan ortalama biri olarak görüyorum

• hocam daha 3.5-4 ay var. Düzenli ve verimli çalışırsanız hedefiniz uzak değil. Üniversite bölümü konusunda da henüz zamanı değil fakat mutlu olmayacağınız bir şeyi -size fayda sağlamayacaksa- yaparak kendinizi zorlamamanızı tavsiye ederim. Önünüzdeki 4 ayı adamakıllı çalışmaya, daha sonrasını da kendinizi geliştirmeye ayırın. Umarım kendinize iyi bir gelecek inşa edersiniz.
  • eruhaben kullanıcısına yanıt

kanki doğru söylüyorsun önümde 115 gün var bakış açımı değiştirmem gerek bu tercih meselesini konuşmak için çok erken çalışmanın bana bir zararı olmayacak bundan önce bir sürü şey ile başa çıktım geriye baktığımda en iyi günlerim mücadele ettiğim günlerdi şimdi mücadele etmeyeceğimde ne zaman edeceğim ?

• Hocam anlık net düşmesi normal merak etmeyin ayt biraz girin çok daha iyisini yaparsınız bu süreçte inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogannbulbill kullanıcısına yanıt

hocam dediğinizi yapacağım

• Avrupadaki ülkeler önce seni mezun eden üniversiteyi tanımamayı bırak, kara listeye koysunlar. 'Promise' i, 'Promayz' diye yazmak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.