ÖSYM değişiklikleri karşısında tutumunuz
ÖSYM nin bugün yaptığı birkaç değişiklik oldu
+30 dakika etkisinin 2020 de olduğu gibi olacağıni düşünüyorum 30 dakika fazla olduğunu kesinlikle sınavda anlamayacaksınız.Bu yüzden bence piyasada olan denemeleri 135 dakika da çözün (çünkü piyasada olan tyt denemeleri 135 dakika için hazırlanmış) aynı zamanda eğer zamaniniz varsa tyt fen ve tyt sosyal bakmaya çalışın çünkü herkesin netleri artacak ama 60 larda olan kişi 10 net fazla yaparken 90 da olan kişi 5 anca ekler.Bu yüzden özellikle bilgi soruları daha önemli bence
Başka tavsiyesi olan varsa yazarsa sınava girecek arkadaşlara çok iyi olur biraz uzun oldu kusura bakmayın:))
Düzenleme:Bu arada lütfen yok yığılma olacak yok Türkçe zor yok mat zor olacak diyenlerden uzak durun kimse munnecim değil bilemez yapmanız gereken bence değişikliklere moral bozmadan adapte olun ahlamak vahlamak tweet atmak çözüm değil hiçbir zamanda olmadı
Eğer bu netlerde değilsen ilk 20k yi unut
Aralık ocak şubat ta 20k isteyen birinin yapması gereken netler
Tyt:80+
ayt:60+
Bunu gri koç videosunda demişti geçen sene tabii video da 2020 verilerine göre demişti ama bu net olaylarının öğrencinin psikolojisini nasıl etkilediğini hiçbir şekilde umursamadilar YouTuberlar
Bu netler 2021 de 10k dan iyisini getirdi netleriniz şu an kötü olabilir belki denemeye başladıniz ama geride falan değilsiniz sırf izlenme için YouTubeda o saat 7 de kalkamıyorsan 10k yapamazsın bilmem kaç saat çalışmazsan olmaz saçmalıklarıyla moralinizi bozmayın sınav nasıl gelecek belli değil ama çıkacak konular belli dersinizi çalışın net hesaplamayın bunu geçen sene bu tarz videoları izleyip morali bozulan 35-40k gelmeyecek herhalde diyip üzülen ama 8k ya girmiş biri söylüyor (obp nin 74 olması 12k ya atsa da :()) hedeflerinizden çok daha iyi yerler gelecek umarım çalışın tek çare bu başarılı olmak için saçma sapan insanlara prim vermeyin
Ayrıca Erciyes biyoloji mezunu adamdan da yks tavsiyesi almayın YouTube rehberlik olayı çok boş derse ayırdığınız vakitlerde mat fizik çalışın tenefüste dersle alakaki hiçbir şey yapmayın
200k araba önerisi
https://forum.donanimhaber.com/ogrenci-icin-uygun-araba--150485745
Daha önce açmıştım o zamanki bütçem 140k ydi ama içime sinen araba bulamadım 60k daha ekledim
20 yaşındayım öğrenciyim az yakan ve beni ugrastirmayacak genç bir araba istiyorum bütçem şu an için 200-210k civarı eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu sene akılda kalanlar 21 tayfa
Rehberlikcilerin zorla tercih yaptırması
Cerrahpaşa diş hekimliği
Az önce tercihlerimi yapmak için girdim siteye
İstanbul üniversitesi diş hekimliği yazdım altta Cerrahpaşa da çıktı ama sitelerden baktığımda ve YÖK atlas da bulamadım bilen varsa aydınlatabilir mi
90k dan hamda 8k ya/Tavsiye konusu
Hedefi ilk 15k olan obp si benim gibi düşük (74) arkadaşlar sorularını sorabilir yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Konu biraz erken ama 1 Ağustos ta başlamak isteyenler için
Morfm nerdesin
Tek başıniza karşı koydununuz bu kadar insana 2018/2 dediğinizde suratıniza güldüler ama geldi
2021 in sefiri sizsiniz gözümde
Kafayı yemişsiniz
19-20 arası gelecekmiş giren sayısı artmış
Gerçekten hiç mi bakmiyorsunuz kaç kişi girdiğine saçma sapan yt kanalları clickbait için rekor katılım başlıkları ile kandırdı milleti
Arkadaşlar tyt ye giren sayısı evet arttı ama buradaki çoğu kişi 4 yıllık okuyacağı için bizi ilgilendiren ayt ye giren sayısı ve o geçen senelere göre daha az
Tyt koruma var olayı deniliyor da geçen sene zor olan tyt idi ayt yi zaten herkes yaptı tyt si iyi olan tercih yaptı gitti her sene nitelikli mezun olur bu sene de elbet var ama diğer senelere nazaran çok da büyük bir fark değil
Gelecek en kötü ihtimal 18-19 arasıdır 19 bile gelmez ayt matematigin zorluğunun farkında mısınız ayt mat dediğimiz şey ayt nin yarısı zaten çok büyük etkisi var
Üzücü olan amaçları sadece moral bozmak olay kendi senesinde kötü geldiği istediği yerler gelmediği için hala burda takılıp moral bozmaya çalışanlar gelecek sonuçlardan utanmayacaklar seneye de aynısını 22 grubuna yapacak Allah sabır versin
Q TV 18 den kötü gelecegini düşünüyor
10-20k ya kadar 18 den iyi gelir ama diğerlerini pek öyle düşünmüyor
Benim 2018 e göre 33k 35-36k içinde olursun dedi
İnşallah İbrahim hoca haklıdır
Acilin yazarı İbrahim Turan
2018 den %100 iyi gelecek dedi
Forumun fosilleri utanır mi bilmem
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 798
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 82.981 (Bu ay: 308)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 693 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar