10-20k ya kadar 18 den iyi gelir ama diğerlerini pek öyle düşünmüyor Benim 2018 e göre 33k 35-36k içinde olursun dedi İnşallah İbrahim hoca haklıdır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Q TV 18 den kötü gelecegini düşünüyor
-
-
Troll demek ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2018 × 1.05
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018×0.7
Başka türlü kurtarmaz
2018*(0.7) den iyi geleceğini düşünüyorum
ilk binli sıralamalarda zor soruların çok zor olmasından kaynaklı daha daha iyi gelecektir muhtemelen
-
Hocam size güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum geçen sene de çok iyimserdiniz
eada daha iyi gelecek diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zırvalıyor
18 den iyi geleceğini düşünüyor ama sonuçlar gelince mutlu olmamız için kötüye hazırlıyor
Ankaratıplı çok haklı
q tv ilk 20k 2018den iyi geleceğini düşünüyor anladığım kadarıyla gerisi hakkında pek tahmin yürütmek istemiyor
-
Hocam ne kadar daha iyi gelecekmiş? Bir ölçüt verdi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BAq tv ilk 20k 2018den iyi geleceğini düşünüyor anladığım kadarıyla gerisi hakkında pek tahmin yürütmek istemiyor
İlk 10 k icin 18den iyi sonra geriye gittikce 18 19 arasi ve en son 50lerden sonra 19 civaei belki bir tik kotu.
adam bana öyle yazdı hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı2018*(0.7) den iyi geleceğini düşünüyorum
ilk binli sıralamalarda zor soruların çok zor olmasından kaynaklı daha daha iyi gelecektir muhtemelen
hocam ea için nasıl olur sizce
Prim vermeyin bu insanlara. Her gün başka bir şey söylüyorlar. Belli olacak zaten yakında
bu adam tam bir dahi. genel merkeze büstünü dikmeliyiz.
-
Hocam netler nasıl, benim de 33k gösteriyor 18'e göre
86-55.5-91obp
-
Troll demek ki
|
18 den iyi geleceğini düşünüyor ama sonuçlar gelince mutlu olmamız için kötüye hazırlıyor
|
Amaan zaten bir haftaya sonuçları öğreneceğiz. Bıktım artık yok şu seneden iyi gelecek,bu seneden kötü gelecekmiş... |
2018×0.7
Başka türlü kurtarmaz |
Hocam size güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum geçen sene de çok iyimserdiniz |
ulan adama soru sora sora soracağınız bir şey kalmadı bu adam dh ye de gelecek o zaman da mı aynı şeyleri soracaksınız |
2018*(0.7) den iyi geleceğini düşünüyorum ilk binli sıralamalarda zor soruların çok zor olmasından kaynaklı daha daha iyi gelecektir muhtemelen |
Benzer içerikler
- 3d yayınları pdf telegram
- apotemi tyt fen konu özeti pdf
- adana deneme sınavı yapan yerler
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- bilkent ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X