Tıp Dönem 1'ler memnun musunuz?
Herkese selam,
Mezuna kalarak tıbba gitmiş biri olarak gerek dersler gerek ileriki senelerdeki stajlar vs. ilgimi çekmemekle birlikte her gün meslekten uzaklaşmama neden oluyor. Tekrar girip mühendislik denemek veya myp yapmak da güzel bir seçenek ama evdekiler katiyen yaklaşmıyor..
Var mıdır aynı durumda olan?
2021 Mezunları Kaçtan Kaça Çektiniz
Ben başlıyorum 28k dan 20k ya
Tıp'ı bırakıp müh. geçen var mı?
Var mı tanıdığınız, bildiğiniz? Myp(ek madde-1) veya yeniden hazırlanıp mühendisliğe geçen 2 3 kişi vardı sanırım forumda ama konularını bulamadım
KYK Yurt Başvuruları ne zaman?
19 Eylülde okul açılıyor, bu başvurular okuldan önce alınıp değerlendirilmeyecek gibi duruyor.. ne yapıcaz la bilen var mı
Odtü Kimya Mühendisliği Kazananlar İçeri
Kaçla girdiniz abi ya???
20.8 ile giremedim
Troller azalmışken 2022 sıralamaları hk.
Kalburüstü sayılabilecek bir fen lisesinden mezunum açıkçası durum forumda şişirildiği gibi asla değil. Ahım şahım netler uçuşmuyor yani. Kalkıp burada yılları herhangi bir sayıyla çarpmaya çalışanlar sadece kendi menfaatlerini düşünüp 2020.0,xxx vs vs diyebilirler ama sizin de bildiğiniz gibi aralık aralık yığılma oranları her sene değişkenlik gösteriyor. Velhasıl durum hiç de q tv'nin ve murat can'ın dediği gibi 2020den kötü değil. Kalkıp bir sene doğru tahminde bulunan birinin lafını değişmez olarak görmek bana çok abes ve affedersiniz hakir geliyor. Çalışanın hakkını alabildiği bir sınav olduğunu düşünüyorum. Belki denk gelirsiniz sınavı iyi geçenlerin yorumlarına işte 112 75 tarzında felan ama hiçbir zaman çok iyi yapamayanların çoğunluk olduğunu göremezsiniz. Geçen sene dahi bile 2019'dan kötü gelir diyenler vardı. Çoğu yerde 2019un 10'da biri bile geldi. Ha eğer illaki kabaca bir fikir sahibi olmak isterseniz 2020 harici diğer yılların sıralamaları fikir verebilir.
TYT 108.75 AYT 65
2019 7.8k
2020 18k
obp 91, bakalım tahminler ne yönde
Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerliği Programı 2021
Başvuran arkadaşlar hangi bölüme başvurduğunuzu, ilinizi, sıralamanızı vs yazabiliriz. Tercihler başlayana kadar mülakat vs. tüm süreçler bitmiş olur. Ben başlatıyorum.
Makine Müh. 28K
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 472
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.152 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 234 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar