Şimdi Ara

Troller azalmışken 2022 sıralamaları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalburüstü sayılabilecek bir fen lisesinden mezunum açıkçası durum forumda şişirildiği gibi asla değil. Ahım şahım netler uçuşmuyor yani. Kalkıp burada yılları herhangi bir sayıyla çarpmaya çalışanlar sadece kendi menfaatlerini düşünüp 2020.0,xxx vs vs diyebilirler ama sizin de bildiğiniz gibi aralık aralık yığılma oranları her sene değişkenlik gösteriyor. Velhasıl durum hiç de q tv'nin ve murat can'ın dediği gibi 2020den kötü değil. Kalkıp bir sene doğru tahminde bulunan birinin lafını değişmez olarak görmek bana çok abes ve affedersiniz hakir geliyor. Çalışanın hakkını alabildiği bir sınav olduğunu düşünüyorum. Belki denk gelirsiniz sınavı iyi geçenlerin yorumlarına işte 112 75 tarzında felan ama hiçbir zaman çok iyi yapamayanların çoğunluk olduğunu göremezsiniz. Geçen sene dahi bile 2019'dan kötü gelir diyenler vardı. Çoğu yerde 2019un 10'da biri bile geldi. Ha eğer illaki kabaca bir fikir sahibi olmak isterseniz 2020 harici diğer yılların sıralamaları fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegh -- 9 Temmuz 2022; 21:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 100net100k

çalışanın hakkını aldığı bir sınav değil hocam

tyt'de gereken pratiği sağlamış, ayt fen'e de hakkıyla çalışmış birisi için neden hakkını alamadığı bir sınav olsun ki? Sınavın tek eksiği matematiğin zorluk seviyesinin az olması değil mi? Çalışan insanın (hemfikir olduğumuz kanaatindeyim) matematiği yapabileceğini düşünüyoruz zaten. Kalan branşlardan da fark atmayı becerebilmişse ne ala.

• çalışanın hakkını aldığı bir sınav değil hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 100net100k

çalışanın hakkını aldığı bir sınav değil hocam

tyt'de gereken pratiği sağlamış, ayt fen'e de hakkıyla çalışmış birisi için neden hakkını alamadığı bir sınav olsun ki? Sınavın tek eksiği matematiğin zorluk seviyesinin az olması değil mi? Çalışan insanın (hemfikir olduğumuz kanaatindeyim) matematiği yapabileceğini düşünüyoruz zaten. Kalan branşlardan da fark atmayı becerebilmişse ne ala.

• belkide yığılmacilar haklı 2020 gibi olmasada yakın gelebilir oyuzden kötüyü düşünelim 18 20 temmuz arası öğreniriz az kaldı
  • geçen sene 2021 de tyt 80 ayt 60 17k geliyor obp 94 bu her sene birbirine yakın mi oluyor sıralamalar
  • Sen kendi fen liseni baz alıyosun q tv dershanesindeki öğrencilerin her okulundan analiz alıyor onun ulaştığı değerler daha fazla sanki
  • yanlış anlaşılmasın baz almadım kesinlikle. sadece bahsetmek istediğim konu şu, yapılan anketlere katılımın her net aralığında eşit olmadığını düşünüyorum. yüksek netleri yorumlarda gören normal öğrencilerin anketlere katılımı vs haliyle daha az oluyor eğriye eğri doğruya doğru. q tv'nin de baz aldığı öğrencilerin kendi kurumundaki -kolejindeki ve dershanelerindeki- öğrencileri olduğu kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegh -- 9 Temmuz 2022; 22:7:9 >
  • 2020 x 2.5 = 2022

sınav sonu hepinizi beklerim  

• 2.5 az kalmış 4
  • yanıldık be

• beegh B kullanıcısına yanıt
    Qtv ve muratcana laf atanın sonu böyle olur
  • Kendi sıralamamda tyt 2020×2
    Yks 2020×1.15 oldu
  • Emirhan6247 kullanıcısına yanıt
    Ah hocam ah. Çok barizdi böyle olacağı.
  • Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

ilah mı la onlar

• Emirhan6247 kullanıcısına yanıt

benim de aynı şekilde hatta tyt x2'den bir tık fazla

• beegh B kullanıcısına yanıt
    Literally yes
  • demiştik polyannacılığa gerek yok  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3

demiştik polyannacılığa gerek yok  

sen derslerine yoğunlaş hayatsızlığa gerek yok :)

• 2020 gibi gelir diye düşünüp kendimi kötümser zannediyordum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.