Şimdi Ara

2024 YKS Sonuçlarınız [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav yaklaşık 1 saat önce açıklandı ama ana bir konu göremediğim için birleşip herkesin sonuçlarını karşılaştırabileceği taze bir konu olması adına bu konuyu açmak istedim hocalarım. Gelin sonuçlarınızı atın gelecek nesillere paha biçilmez bir arşiv bırakalım 2024 YKS Sonuçlarınız [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 16 Temmuz 2024; 8:36:56 >

• Up

• Y-SAY 7690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 16 Temmuz 2024; 8:44:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

Kutlarım hocam gayet iyi bir sonuç elde etmişsiniz. Ekran görüntüsü var mı onu da atın isterseniz

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Diğer konulara atmıştım zaten ama atayım yine 2024 YKS Sonuçlarınız [Ana Konu]

Bir tanesiniz hocam 2024 YKS Sonuçlarınız [Ana Konu] kutlarım tekrardan

Tebrikler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks 2024 Kaldırılan konular ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Say 21.633 ne yazacağim bilmiyorum. Ne hayallerle çalışmıştım bu sene. Sınav anı ecel terleri döktüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maroonedd kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam

• Nokky N kullanıcısına yanıt

Ayt mat hakikaten diğer branşlara nazaran beklenmedik bir zorluktaydı hocam yine de fena gelmemiş sonucunuz. Veri olması adına eğer siz de paylaşmak isterseniz ekran görüntüsü de atın karşılaştırırız bu sayede

• Y-SAY 29100 hocam

• 15937. 20-25k arası gelse en mutlu ben olurum diyordum beklediğimden iyi geldi. tyt 9.8k2024 YKS Sonuçlarınız [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sl1ent -- 16 Temmuz 2024; 9:45:23 >
  • Tebrik ederim hocalarım ekran görüntüsü de atın isterseniz karşılaştırırız böylece. 2023'e göre nasıl geldi bir de

• 2024 YKS Sonuçlarınız [Ana Konu]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.