Arkadaşlar merhaba, Yks 2024 de kaldırılan konulara ulaşabileceğim, güvenilir kaynak hangisidir ? örneğin 2023 de türev, limit, integral gibi konular kaldırılmıştı. Bu sene hangi konulardan soru sorulmayacak ? Konuları çalışırken ona göre hareket etmek istiyorum. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternationllove08 -- 19 Ocak 2024; 9:8:2 > |
Yks 2024 Kaldırılan konular ?
-
-
Bir değişiklik olmazsa tüm müfredattan sorumluyuz.
-
Peki müfredata ulaşabileceğim güncel bir link atabilir misin, yani ösym'nin belirlediği ve paylaştığı müfredattan bahsediyorum, internette bayağı bilgi kirliliği var.
-
https://www.unirehberi.com/lise-konulari/ 9 ve 10. Sinif konularinin hepsi 11 ve 12de sectigin alanin konularindan sorumlusun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ogm materyal sitesinden meb ders kitaplarına ulaşabilirsiniz
Teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum, zorunlu din kültürü dersi alıp almadığımı nasıl sorgulayabilirim ? yani benim lise okuduğum dönemde din ve felsefe dersleri aldık ama zorunlu olup olmadığı konusunu bilmiyorum.
-
yks için başvuru yaparken din veya felsefe çözeceğinizi seçebiliyorsunuz diye biliyorum hocam
-
Bilgi için burada kalsın öysm'yi aradım. Lise ile iletişime geçmemi söyledi. Başvuru esnasında seçebiliyorsunuz evet herhangi bir sorun olmuyor ama ileri yıllarda kontrol vs. edilebilir denildi. Tabi kimseyi bu yüzden suçlayacaklarını düşünmüyorum şahsi kanaatim.
-
Normal lisedeyseniz anadolu fen vb din dersi almissinizdir sosyalde 25 soru bulunuyor ilk 20 soruyu cozmeli son 5 soruya bakmamalisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eastai -- 19 Ocak 2024; 16:36:43 >
Arkadaşlar geçen sene türev-integral gibi konuların kaldırılması geçen seneye özel bir durum mu ? yani 6 şubat depreminden dolayı ?
-
Evet geçen seneye özel bir durum herhangi bir olay yaşanmazsa bu sene tüm müfredattan sorumluyuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aezi -- 22 Ocak 2024; 14:16:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X