Tyt - Ayt çalışma grubu var mı ?
Arkadaşlar merhaba, Ben 1-2 hafta önce konu açmıştım, bu sene Yks sınavına gireceğim ve çalışmalara ocak başı itibari ile başlamıştım. Detaylı açıklama konumda var. Bu süreçte çok fazla kafama takılan noktalar oluyor, malum kaynaklar çok yetersiz. Bir grup var mı benim gibi insanların olduğu veya bir grup kurabilir miyiz ? Özelden veya buradan yazabilir misiniz ivedi bir şekilde. Teşekkürler.
Yks 2024 Kaldırılan konular ?
Arkadaşlar merhaba, Yks 2024 de kaldırılan konulara ulaşabileceğim, güvenilir kaynak hangisidir ? örneğin 2023 de türev, limit, integral gibi konular kaldırılmıştı. Bu sene hangi konulardan soru sorulmayacak ? Konuları çalışırken ona göre hareket etmek istiyorum. Teşekkürler.
Merhaba ben inşaat mühendisi bir arkadaşınızım. 28 yaşındayım. Bu sene uzun bir aradan sonra yks sınavına hazırlanma kararı verdim. Bu kararı verme sebeplerim:
Ülkemizde İnşaat mühendisliğe duyulan saygının azalması
Kötü çalışma koşulları
Maaşların özellikle özel sektörde çok düşük olması
Bu sebeplerden dolayı yeniden Yks'ye hazırlanma kararı verdim. Yüksek lisans eğitimimi de bu sene tamamlamış olacağım. Yaşın sadece rakamlardan ibaret olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu konu altında lütfen hedeflerimiz hakkında birbirimize destek olalım. Bir tanışma konusu olarak burayı açmak istedim.
İlerleyen günlerde çalışma yöntemlerimi, bazı notlarımı ve önerilerimi buradan paylaşacağım. Tüm arkadaşlara çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.495 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TYT / AYT / YDT