Şimdi Ara

YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
35
Favori
94.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Derece yapan arkadaşlar, sizden ricam gelecek sene tekrar hazırlanacak kardeşlerimiz olacaktır. (bu sene tercih verip gidiyorum insallah) Donanımhaber ailesinde de parlak çok öğrenci var, yol gösterici, rehber niteliğinde konu açıp sıkça sorulan (program hazırlama, düzenli tekrar hazırlama vs gibi) soruları tek başlık altında içten bir şekilde yanıtlarsanız çok faydalı olacağını düşünüyorum. umarım arkadaşlar da sizlerden feyz alır ve güzel sonuçlarla gelecek sene burayı taçlandırır
    Herkese hayirli olsun. Biraz da gulmeniz icin atiyorum sonuclarimi Turkiye'de okumuyorum ama hep ingilizce sorularini gormek istemisimdir. Sinava dair tek bir soru bile cozmedim hazirlik olarak. Sinava kayit olduktan sonra tamamen unuttugum icin sinavin oldugu hafta cuma gunu aksam haberlerinde gordum cumartesi sinav oldugunu TYT'de pek kasmadan yapmaya calistim sorulari mata zaten zaman yetmedi uzun suredir boyle bir sinava girmedigim icin.

AYT'de her turk ogrencinin yapmak istedigi bir seyi yaparak butun sorulara tamamen zikzak cizerek cevap verdim. Cikista sinav kagidini verirken hocalar gulusuyordu ben de guldum

Bir daha sinav zamaninda burada olmayacagim icin girdigim ilk ve tek universite sinavi bu olacak sanirim. Sinav stresi cidden baska o yuzden herkese gecmis olsun.

Umarim istediginiz yerler gelir.
    Yapay Zekanın Yanıtı

YKS 2019 Sonuçları

YKS 2019 sonuçları, ÖSYM'nin resmi internet sitesinden açıklanmıştır. YKS'ye yaklaşık 2,5 milyon öğrenci başvurmuştur ve sonuçlar milyonlarca öğrenciyi ve ailesini yakından ilgilendirmektedir.

YKS 2019 sonuçlarına göre, Türkiye birincisi 506,156 puan alarak [öğrencinin adı] olmuştur. İkinci sırada 505,895 puan ile [öğrencinin adı] ve üçüncü sırada 505,683 puan ile [öğrencinin adı] yer almıştır.

YKS'de en yüksek puanı alan öğrenciler, Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi gibi prestijli bölümleri tercih etmektedirler. YKS sonuçları, öğrencilerin gelecek hedeflerini belirlemelerinde ve yükseköğrenim kurumlarını seçmelerinde büyük önem taşımaktadır.

YKS 2019 sonuçlarına, ÖSYM'nin resmi internet sitesinden T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Sonuçlarınızı öğrendikten sonra, tercih dönemi hakkında bilgi almalı ve tercih listenizi dikkatlice hazırlamalısınız.

YKS 2019 sonuçları hakkında daha detaylı bilgi için ÖSYM'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 13k

• Geçen seneden kolaymış demek ki. 3800 beklerken 4800 geldi. Her türlü mezuna kalacaktım ama bayağı sürpriz oldu. 2010cular kına yakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciliusBagus -- 20 Ekim 2019; 16:57:50 >
  • 15k

• 4600 say 4400 ea

• Tm ham 3122 yerleştirme 3882
    TS ham 267 yerleştirme 271

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonuc.osym.gov.tr
    ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi
    https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=5768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralSkywalker -- 17 Temmuz 2019; 18:7:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]

• ughasdah U kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam ne yazmayı düşünüyorsunuz

Ham puanda 101. olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 17 Temmuz 2019; 1:43:35 >
  • ughasdah U kullanıcısına yanıt
    Maşallah ne güzel sonuç

• personalcomputer kullanıcısına yanıt
    hadi beee ilk 100 bursu alamayacak mısın şimdi

• Hayırlı olsun herkese duygulandım eski günlere gittim

• personalcomputer kullanıcısına yanıt
    Sen eskilerden tanıdık geldin

• gigied G kullanıcısına yanıt

• Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Eskiden sorulari cozmeye calisirdim, bu yil ilk defa girdim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.