Boun CmpE 2022
|
2021 YKS Netler
Buyrun
AYT ONCESI SON ONERILER
Merhaba gencler, 2019 ve 2020 YKS'ye girmis biri olarak sinav oncesi neyi iyi yaptigimi dusunuyorsam yazmaya calistim. Yapmayin dediklerim 2019'da yaptiklarim ve sonuclarini gordugum seyler oldugu icin dikkat etmeniz onemli. Herkese bol sans
BUGUN - 26 Haziran Cumartesi
-- Sinava girmis veya girmemis hicbir trolu dinlemeyin
-- AYT oncesi moralinizi bozabilecek herkesten uzak durun gerekirse telefonunuzu kapatin
-- Cok yagli ve sekerli beslenmeyin. Ev yemegi yemeye calisin ve bol proteinli beslenin.
-- Dinlenin. AYT oncesi dinlenmis olmak cok onemli. Gece uyumaniza engel olacaksa uyumamak daha mantikli olur
-- Dinlendikten sonra iciniz rahat olmuyorsa AYT cikmis sorularini cozun. 2015 sonrasi her zaman ise yarar
-- Gece uyumakta zorlaniyorsaniz biraz isinma sonrasi spor yapabilirsiniz. Agir olmamasina dikkat edin sizi yorsa yeter
YARIN - 27 Haziran Pazar
-- Sabah erken kalkmak cok onemli sonrasinda her zaman yaptiginiz kahvaltiyi yapmaniz lazim. Eger kahvalti yapma aliskanliginiz yoksa ac kalmamak icin birkac yumurta yemek ise yarar
-- Sinav salonuna erken gidip disarida beklerken telefondan tekrar yapabilirsiniz ama pek ise yarayacagini dusunmuyorum icinizi rahatlatir sadece, belki bir soru gorebilirsiniz ben biraz tekrar yapip instagramda dolasmistim
-- Salona girdikten sonra kalem uclarini keskinlestirip silginizi paketinden cikarin. Silginin bir ucunu yumusatin. Sivri tarafi optikte yumusak tarafi kitapcikta kullanirsiniz. Bir kalemin iki tarafini acmanizi oneririm digerini saklarsiniz duzgunce
-- Tuvalet ihtiyacinizi kalan sureye gore ayarlayin. Cikabileceginiz son anda tekrar tuvalete gitmeyi unutmayin
-- Sureyi beklerken guc oturusu yapin. Kitapciga ondan daha ustun oldugunuzu gosterin.
-- Sinavin yeterince calismissaniz cok kolay olacagini unutmayin. 3 ay once baslamamissaniz yeterince calismis olma ihtimaliniz cok yuksek. Yapacaginiz gereksiz heyecan dikkat hatalarini ve sacma yanlislari getirir. Onceki maddede soyledigim gibi alfanin kim oldugunu kafaniza kazimaniz lazim. Bu sinav psikolojik bir yaris ayni zamanda. En iyi oldugunuza inandiginiz surece her sey basit gelecek.
SINAV SIRASINDA
-- Tum denemelerinizde nasil basladiysaniz ayni sekilde baslayin
-- Yapamadiginiz sorularda biraz geri cekilip bakmayi deneyin. Sagdan veya soldan da bakabilirsiniz onemli olan bakis acisini degistirmek. Yine cozemediyseniz acele etmeyin daha 3 saatiniz var. Turlayarak olabildigince fazla net cikarmaya bakin
-- Sinavin kolay oldugunu tekrar edin
-- Sakin sinavin cok iyi veya cok kotu gectigi bir senaryoyla beyninizi kandirmayin. Savas hala devam ediyor
-- Caniniz sikilirsa ve seviyorsaniz tarih veya cografya cozebilirsiniz. Odagi biraz bozmak daha saglam kurabilmek icin iyi olabilir. Ozellikle ilk bitiriste sosyal cozmeyi cok seviyordum
SON OLARAK
-- Bu konuyu okuduktan sonra forumdan cikis yapin. Yarin ydt cikisina kadar buranin kimseye bir faydasi olmaz.
Jhaer_ys - SAY 18 - Tavsiyelerim
|
|
Limit TG-1 2020 Netler
|
3D TG-2 Netleri
|
Özdebir sonuçlar- Fen Bilimleri
|
Fatih Fen Bilimleri
|
skal |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.036
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 67.760 (Bu ay: 357)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.333 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar