< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhaer_ys -- 17 Eylül 2020; 9:37:49 > |
Jhaer_ys - SAY 18 - Tavsiyelerim
-
-
BEKLENEN KONU GELDİ ! SAYGILAR KRAL 👑
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler -
lise yıllarınızda ve mezun yılınızda özel ders aldınız mı dershaneye gittiniz mi -
tyt çözme sıranız nedir ,tyt,msü de matematiğe kaç dakika ayırdınız diğer dersleri kaç dakikada çözdünüz, -
12.sınıfta dershaneye gittim ama ikinci dönemde bıraktım. Mezun senemde sadece denemelere gittim. Hayatım boyunca özel ders almadım :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Medar-ı iftiharımızsın hocam Upp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20-20 çözüyorum denemeleri.
20 Türkçe Paragraf kısmı
20 Sosyal
20 Fen
20 Mat problem ve geometri
20 Türkçe kalan
20 Mat kalan
Bu sayede hem bir dersten sıkılmıyorum hem de tüm soruları görmüş oluyordum. 20. soruya geldiğimde arkada 10 tane boş olsa bile diğer bölüme atlıyordum. Matematiğe her zaman çok vakit ayırdım. Geçen sene 70-80 dk sürüyordu. Bu sene 50-60a indirdim. TYT bunlardan daha kısa sürdü ama msü 60-70 civarıydı.
teog dan kaç almıştınız -
hocam gerçek sınavda da her dersin ilk 20 sorusunu bitirip turlayıp başa mı geldiniz? -
👑
bu yılki 2020 YKS Türkçe'yi kaç dakikada bitirdiniz ? -
476 2.82 idi yüzdelik.
Yerimizi alalım updullah 👍
Evet
30 dk civarı
Faydalı konu up , Tebrikler hocam
30 dk da 40 sorunun hepsini mi bitirmiştiniz, yoksa 35 tanesini vs mi -
Hepsi ama arada kaldığım vardı tabii. İki soruyu sonradan değiştirdim
Çok iyi çekiş yapmışsınız hocam. Tebrikler
Bu forumda görebileceğiniz en düzgün,en yardımsever insanlardan birinin konusu.Bu sene bu kadar yığılmaya rağmen bunu başardığı için onun adına çok mutlu oldum.12ye geçecekler ve tekrar hazırlanacaklar bu konuyu iyice okusun çok şey öğrenirler.
|
gecen sene bu zamanlar 4 binden mezuna kalıyorum konusu açmıstın ben de dahil herkes kalma yazık edersin demistik.Sabrın,azmin gerçekten takdir edilesi hocam yolun açık olsun...
|
BEKLENEN KONU GELDİ ! SAYGILAR KRAL 👑
|
Müdür yardımcısı daha kötü yapacağımı söylemişti. Ailem de bundan korkuyordu. Güzel küfürler yedim bazı kişilerden ama bunların hiçbiri geri adım attırmadı bana.
|
Son 1 ay gecelerimin korkulu rüyasıydı bu. Eğer yapabilirsem olacakları düşünmeye çalıştım. ilk 100 bursu, boğaziçi, müdür yardımcısını pişman etmek vs
|
Mezun olan olmayan herkes bakmalı. Süper konu süper çekiş
|
adam yerlesti gitti knk |
Hiçbir zaman sınavı kolay da gormeyin zor da gormeyin. Valla 110k dan 15k çeken taniyorum. Hatta 1 milyondan çeken var. Kendinize bağlı biraz da hocam. Bu sene ama bir şeyleri değiştirmeniz lazım.
|
--Biyolojide sistemlerin bir kismini tekrar etmek icin kullandim. Sikici geldigi icin biraktim ama eger calisabiliyorsaniz cok dolu kaynaklar. --Prokaryot sorusunda hic takilmadim acikcasi. Yanlis bir bilgi olabilir daha once hic arastirmadim ama ilk oncul icin dusundugum sey prokaryotik polimerazin olustugu ortamda calismasinin daha avantajli olabilecegiydi. Bu yuzden ilk secenegin tuzak oldugunu dusunup eledim ve emin oldugum secenegi isaretleyip gectim. --Daha cok deneme cozup daha fazla tekrar yaparak astim. 75-80 yaparken cok fazla konu eksigim vardi ve deneme cozmeye cok uzaktim. Bu surecleri atlattiktan sonra netlerim yavas yavas yukselmeye basladi. Mezun senemde ise bu birikimi kullandim ve cogunlukla 100 ustu yapmaya basladim. --Kitap bitirme plani yerine konu bitirme plani yapiyordum. Bir kismini cozup attigim cok kitap oldu. Haftalik ve 3 gunluk planlarim vardi. Su gun su konu ve su kadar test kalan zamanda su denemeler gibi --Turkce calismasi zor bir bolum. Verdigin sureyi arttirip yanlislarini azaltabilirsin ama maalesef bunun garantisi yok. Hizli bitirmen bu yanlislarin sebebi olabilir. Farkli sekillerde cozmeyi de deneyebilirsin. Odak kaybi yasadigin icin yanlis yapiyorsan zorlandigin bolumu daha once cozebilirsin veya direkt baska bir bolume gecerek beynini Turkce icin sogutabilirsin. --O aralikta 12.sinifta takilmistim ben de. Baya uzun surmustu ama dikkat hatalarini azaltmam ve 3 saatin tamamini kullanmaya baslamam yararli olmustu diyebilirim. Bir de her zaman soylenen konu calismasi ve brans denemesini unutmamak lazim. |
Benzer içerikler
- ankara en iyi dershane yorumları
- trigonometri fasikül önerisi
- koç çap
- denizde yüzen 10 manken
- itü ziyaretçi girişi saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X