Şimdi Ara

Jhaer_ys - SAY 18 - Tavsiyelerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
258
Favori
56.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Apotemi tyt denemesini niye beğenmediniz
    Bir de ne zaman başlamıştınız mezun senenizde çalışmalara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alwaysneedmentalreset kullanıcısına yanıt
    Hocam okulunuzun öğrenci kalitesi iyiyse, sizi ikinci dönem rahat bırakacaklarsa ve iyi denemeleri ucuza yapacaklarsa açığa geçmek gereksiz. Son sene açığa geçen bir arkadaşım 13k civarı yaptı. Diğerleri daha kötüydü. Bu sene çalışırken keşke geçen seneki ortam olsaydı dediğim çok oldu. Eve yorgun dönmekten korkuyorsanız dershaneye gitmemek açığa geçmekten daha iyi bir seçim olur bence.
  • Apotemi Türkçesi ve sosyaliyle tamamen saçmalık. Sadece moral bozan bir deneme olduğu için önermiyorum.

Çalışmalara 2019 tercih sonuçları geldikten sonra başladım. Yerleşemediniz yazısını görmek tetikledi diyebilirim :D
  • Hocam hangi liseden mezunsun sakıncası yoksa söyleyebilir misin?Obp diğer ilk 100 yapanlara göre epey düsük çünkü ondan dolayı merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aydın ayt biyolojiden neden uzak durmalıyız?
    Ayrıca ayt matematiği nasıl hallettiniz? @jhaer_ys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 30 Temmuz 2020; 17:28:59 >
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    bu yıl en iyi 1620. sıralama geldi.Ama 2021 öğrencileri arasında bir rekabet ortamı yok,öğretmenleri dersleri salıyor ama dışarda ders çalışmaya izin vermiyorlar.yol gidiş dönüş 1-1.30 saat sürüyor okulda da o kadar boş içerikler dönüyor ki eve geldiğinde enerjim ve beynim bitmiş oluyordu. bu yılı da kendin onlinedan hallettim tüm çalışmalarımı kendim yaptım okul bana hiçbir şey katmadı. dershaneye kaydım var ama herhangi bir ücret ödemediğim için. normalde direkt açığa geçicektim ama denemelere dışarıda 10 tl fiyat çekince tekrar düşündüm. bir de 3 okulun üç gün ve toplam 20 ders ve derslerin de 30 dakika olacak olması da düşündürdü. evde hali hazırda oturmuş bir düzenim de var. günlük 6+ civarında(bazı günler hariç) tutmaya çalışıyorum. Okulun +'ları: ucuz deneme ve okulun en iyi derecesini yapma hedefi.(tek sınav olurken 21.çıkarmış) bunun dışında yok. siz bu durum için ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysneedmentalreset -- 30 Temmuz 2020; 17:28:18 >

• Bana sormamışsınız ama cevap vermeden duramadım kitap tyt ayarında bir kitap gibi kalıtım bölünme falan var saçmasapan yani.

• Usta çok iyi sonuç helal olsun.3902 ile Bırakmak ve bırakmamak arasında çok kaldım bu yıl. Lâkin Hacettepe ceng yazıp geçeceğim. Belki bırakmasam aynı kaderi yaşayabilirdim ama daha fazla üniversite hazırlık derslerine dayanamayacağım. Yolun açık olsun.

• avrupadelisigenç A kullanıcısına yanıt
    Geçen sene çözdüm bitirdim. Aytde kötü yaptım. Tabii ki sadece kitapla ilgili değil ama böyle bilindiğini bilmiyordum kitabın. Seninbiyolojin ile çalıştım ve Aras hoca önermişti diye çözdüm. O da gözden kaçırdı sanırım. Teşekkürler

OBP açıkta baya artıyor. Açığa 2. dönem olsa bile geç. 95 varsa 100 oluyor şahitlerim var :)

• bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt
    Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesi. Obp sonradan akıllandığım için düşük kaldı :/
  • Mf_Boss M kullanıcısına yanıt
    96.7, civarında hocam o olay da çok iyi ve sınavlar gerçekten inanılmaz basit.

Bu sene denedim tabii kişiden kişiye göre değişir ama gerçekten süreç zorladı psikolojik boyutu olsun deneme bulma meselesi( ki güzel bir tyt deneme telegram grubunda Jhaer_ys hocamla olduğumuz halde)
    Yalnızlık kendine güven vs. Hepsi psikolojik boyutun içinde ama dediğim gibi bu konuda çok iyi olduğunu düşünen birine göre bile
    zor bir süreç. Buna rağmen geçerim diyorsanız planınızı iyi
    Belirleyin. Eğer sormak istediğiniz şeyler olursa pm den yazabilirsiniz ben açığa geçeceğim zaman pek düzgün bilgi bulamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotless -- 30 Temmuz 2020; 17:32:47 >
  • AYT Matematik çok soru görmenizi isteyen bi test. Gruplarda sorularn her soruya bakmaya denemelerde kitaplarda gördüğüm her soruyu çözmeye çalıştım. Kalitesiz sorular bu gruba dahil değil :s

aydın biyoloji düzeni tam olarak oturmamış bir kitap. Türkçesi kıt, soruları gereksiz detay ve soru dağılımı aşşırı kötü. Ayt denemesinde tyt konularının ne işi var yani ?
    Ben de 11e geçtim hocam.Dediğin gibi 9da ciddi salmıştım şu an iki seneninki 90 oluyor.Umarım son iki sene 94 civarlarına çekebilirim yoksa sistem değişmezse çok can yakacağa benziyor:/Tebrik ederim bu arada mükemmel sonuç yolunuz açık olsun:)

• Hocam tyt coğrafya için ne önerirsiniz?Çalışsam unutacağımı hissediyorum,bu yüzden pek bakmadım.Sizce şu dönemde çalışılmalı mı ?

Hocam açığa geçseniz bile uzun bir süre orada okudunuz. Yine de okuldan çıkmış bi derece olacaksınız. Eğer evde düzeni kurabildiyseniz ve okul sizi fazla yoruyorsa açığa geçmek daha mantıklı geldi. Okula devam etmeden de o denemelere girebilmek için hocalarınıza danışın. Ben mezun senemde de okulumdaki denemelere katıldım. Bir sorun çıkarmadılar. Beni fazla yorduğu için dershaneyi bırakmıştım. Aynısı okul için de geçerli olabilir aslında neden olmasın.
  • hocam konu içinde vardıysa göremediysem affedin , nereyi yazmayı düşünüyorsunuz şimdi ?
    Anladım hocam teşekkür ederim. Bir iki şey daha sormak istiyorum mümkünse
    - AYT Matematikten konu anlatım olarak nasıl ilerlenmeli? Daha doğrusu 30 küsür netlerdeyim ama konu eksiklerim var nasıl dediğiniz gibi düzgünce kapatabilirim?
    - Daha önce birçok grupta bulundum discord sanal sınıf da dahil fakat bahsettiğiniz grupları özel gruplar mı? Şu anda istesem katılabilir miyim?
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.