Şimdi Ara

3D TG-2 Netleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkçe:39-1
    Sosyal:15-4(Tarih sorularında nedense çok zorlandım :()
    Matematik:37-2
    Fizik:15-4(2 dikkat hatası fullenebilecek bir sınavdı)

Türkçe:Kolay ama uzundu. Dil bilgisi sorularında zorlandım paragraflar metin içinden bulunabilirdi
    Matematik:Yine uzun ve kolay bir testti. Youtube ve priz soruları zorladı biraz. Geometri kısmı güzeldi.
    Sosyal:En çok zorlandığım kısım oldu. Bolca yorum sorusu var. Çaldıran Savaşı sorusunu birisi anlatırsa çok mutlu olurum.
    Fen:Fizik ve Biyoloji kolay Kimya biraz zorlayıcı geldi ama genel olarak kolaydı.

Siz neler yaptınız ?

• Benim de 38-2 tr 38 1y1b mat 16 4 sos 17 3 fen geldi.

Tr paragraflarda zorlandım ben de dilbilgisi kolay geldi.
    Mat için problemlerde güzel sorular vardı geometriyi de beğendim.
    Fen fullerim diye çıktım 3 yanlış geldi
    Tarihte zorlandım ben de.
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Güzel yapmışsınız hocam. Ben de aynı şekilde düşünüyordum Fiziği üzdü biraz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 95 Geldi.Paragraf batırdı

• Neredeyse aynı yapmışız hocam.
    Türkçe 39
    Sosyal 17.50
    Matematik 37
    Fen 11

Genel olarak oldukça kaliteli bir denemeydi. Sosyal bilhassa felsefe ve tarih sorularını çok sevdim. Matematikte youtube sorusu başta olmak üzere birçok soru bana bir şeyler kattı. Üçüncüsünü dört gözle bekliyorum.
  • Yarın kurumdan kitapçığı alayım kontrol edip yazarım

• İlk denemesine de giren varsa zorluklarını kıyaslayabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZDEBİR TG - 4
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matematiği yüksek yapan arkadaşlar sınavı hangi sırada çözdüğünü yazabilir mi? Matematiği en sona atıyorum ama çok dikkat hatam çıkıyor, bu sınavda da öyle oldu ve 102,5 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 8 Aralık 2019; 21:20:7 >
  • Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    20 Türkçe-Sosyal-20 Mat-Fen-20 Mat-20 Türkçe

• İlk denemenin matematiği daha uğraştırıcıydı, sorularda daha fazla aşama vardı bu da işlem kalabalığı yaratıyordu. İkinci denemede ise daha rahat bir matematik vardı en azından işlemler açısından. Türkçe ve sosyal ikinci sınavda daha uzundu, bence zorluk seviyesi bakımından pek bir farkı yoktu Türkçenin. Sosyal azıcık daha zordu ikincide bana göre. İkinci denemenin feni ise ilk denemeninkine göre zen bahçesinde yürümeye benziyordu.
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Hocam matta turlama yapmıyor musunuz direkt ilk 20 soruyu mu çözüyorsunuz?

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    İyi gözüküyor hocam. Ben türkçeyi bölmeyi pek istemiyorum odaklanınca iyi götürüyorum türkçeyi netlerim de genelde iyi geliyor. Sanırım matematiği 20-20 ayırıp ortaya almak odaklanmam açısından daha iyi olacak. Teşekkür ederim.

• Dr_house_ D kullanıcısına yanıt
    Çözemediğim olursa yapıyorum. Bu sınavda da 3-4 soruyu ilk bakışta çözemediğim için geçtim ama matematikte 21.soruya geldiğimde direkt fene geçtim.
  • Türkçe sos mat 20 fen mat 20 diye gidiyorum sıralamayı.

Fen Tr 20mat sos 20 mat denicem diğer sınav.
  • yav nerdeyse hiçbir türkiye geneline giremiyorum ki 1-2 yayın hariç sınav kolay mıydı 3-4-5 ve karekök kurumsallarına göre kıyaslar mısınız onlara da giren varsa
  • 3D-2 345-1den sosyal ve Türkçe olarak daha zordu bence. Kareköke girmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktayı koyalım, 3D bu işi gerçekten kaliteli yapıyor, bu sene sınavı bu derecede bekleyebilirsiniz. 3D-1'e göre kolay bir sınavdı. 345-1'e göre bir tık zor bir sınavdı bence, özellikle feni yeni nesil gibi görünmesine rağmen bolca bilgi de istiyordu. tavsiye etmek gerekirse, özdebir veya töder'den ziyade 3D'ye giriniz arkadaşlar. ben bu sınava girmek için 6.30'da evden çıktım 9.40'ta kurumda oldum. siz de ne olursa olsun bulun ve girin bir dahaki 3D sınavlarına.
  • 92 geldi fen de salak gibi dikkat hatalari yaptim trde dil bilgisi kolaydi paragraf beni zorladi mat guzeldi

• ozybgrisback O kullanıcısına yanıt
    345 ve 3d hocam bu iki yayin osymye cok yakin denemeler yapiyor haklisiniz bunlardan sasmamak gerekir bu cuma paraf tg var sizde girecek misiniz hocam

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    gireceğim, paraf'ın da kaliteli olmasını bekliyorum, bakalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.