Ayt geosu neydi öyle |
ÖZDEBİR TG - 4
-
-
bugün tytye girdik pzt aytye giricez hocam feni nasıldı sence
-
bugün tytsine girdim türkçe fen ortalama üstüydü beni zorladı. matematiğe geçtiğimde ilk defa 75dk civarı kalmıştı, bitirmek için sınava daha önce hiç odaklanmadığım kadar odaklanıp hepsini çözdüm ama bence matematiği de orta civarıydı, redditte bayağı kolaydı yazmış millet ama belki az sürede çözdüğümden kaliteli hissetmiş olabilirim
-
Sınav anı odaklanamadım ve bunaldım.
Sınav ortasında kitapçığı yırtıp çıktım. Bu da böyle bir anım olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimya biyo kolay fizik orta mat orta geo HARD AS FUCK
-
benim son tyt 107 idi bu max 85 gelir ☠️☠️☠️☠️ Ayt geosunu gör bi de
-
ilk defa bir sınavı yetiştiremedim a. Türkçe ve sosyal felaket vakit aldı fen kısmını 7-8 dkda yapabildim problemlerın yarısına bakamadım nerdeyse
-
aytsi güzeldi manyak çember soruları vardı çaresizlikten integral bile denedim ag
-
olm tyt mat beni baya zorladı sinirden ağlayacaktım nerdeyse
-
ayt mat güzel geometri bi tık zor ama abartıldığı derecede değil,ayt fen kolay sos1 cözesim gelmedi
tytde
türkçe çok zaman aldı 2 ş8k arasinda cok kaldim
sosyal ortanın üstü
mat kolaydı bence normalde çözdüğümden 20dk erken çözdüm türkce fene gitti bu süre
fen ortanın üstü bence
tyt 89 ya da 90 matta bayılmışım
ayt 72.5 ag
-
tyt 89 geldi ilk kez bi tyt denemesinde mattan başlayayım dedim ilk sayfada 3 yanlış
sosyal de baya kötü geldi felsefe 0 net dinde de 3 yanlış var. üzdü biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 26 Şubat 2024; 20:28:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
98 net UÇUYORUZ
-
35 mat 14 fen 25 türkçe 11 sosyal ağlicam artık türkçe yüzünden aytye girecem yarın ama konuların yarısı eksık a.. felsefeden de 0 net çıkarmışım
Ayt güzelmiş hocam tebrikler
alakası yok hocam kendimi bildim bileli her gün türkçe denemesi çözüyorum benimki bile yeni yeni 31-32 oldu, sosyal ise 15'in üstüne ortalama denemelerde hiç çıkmadı. sayısal ve sözel çok farklı dünyalar
-
Genelde sene başından beri matematikten 38 net yapan arkadaşlarımın türkçe netleri hep 21di çok garip bir bakış açısıymış sizinki
yapamiyorum bunaliyorum mat geçiyorum ferahlıyorum
sınav boyu türkçe bitmiyor son 10 soruda hele en az 6 7 yanlıs cıkıyor orda batıyo bu sınav son 10 soruya 1 saat harcadim ama 7si yanlıs cıktı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kyk depozito iade
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
- 3d mi orijinal mi
- kunduz soru başı kaç tl
- içişleri bakanlığı adına tıp ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X