Bildirim
YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU] (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tm tercihi yapmazsınız herhalde hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok hocam hedefim Koç Moleküler Biyoloji tam bursluydu 515 taban puanı 2800 sıralaması her türlü tutuyor, onu yazacağım.quote:
Orijinalden alıntı: LawLove
Tm tercihi yapmazsınız herhalde hocam -
Y-Say 360.
Tercih dönemi sonrası konu ile ss atarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://store.donanimhaber.com/1a/ca/00/1aca003f02871d3cbc53205ad2e5c05e.jpeg
Kırık obp le öylesine girdim, baya fantastik olmuş ; 20k kişi atmasını beklemezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Forumla tanışmam bu bölüm sayesinde olmuştu 2013 yılıydı 2014 sınavı için mezuna kalmıştım iyi kötü geldi istediğim yer. Bugün kardeşimin sonucunu öğrendik tıp istiyordu ilk 10bin garanti diye bakıyorduk hem netleri kötü geldi hemde bu sene sıralama 2010 gibi geldiği için 17bin geldi istediği tıplar tutmuyor gecenin bir yarısı ailecek yıkılmış durumdayız. Hayır çocuğu teselli edecem ama mezun senesinin ne kadar berbat bir sene olduğu hala aklımda hala o seneden kalma psikolojik sorunlarım var. Geçen pazar kpss ye girdim şimdide kardeşim... Ulan ösym senden kurtuluş yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Y-EA 6143 -
-
-
Hayırlı uğurlu olsun -
-
Tebrikler:)quote:
Orijinalden alıntı: MKILIÇ
Y-Say 360.
Tercih dönemi sonrası konu ile ss atarım -
bahane uretmek en kolayı bende meslek lısesı mezunuyum marmaraya gırdım ogretmen olup atandım -
-
-
Valla hocam tebrikler bizim okulda hocalarımız derste dama oynuyodu zaten mat yok ders yok toplama-çıkarma yapıyoduk o da gitti
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
K R A L
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X