Şimdi Ara

YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
35
Favori
94.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 313bin 291* puan tm.

120/120 40 soru okudum
    159/160 tr-sosyal çözdüm.

Özetle istediğim yerde tutuyor kafam rahat bir biçimde yaşamaya devam.

Bilgisayar Müh. bırakan biri olarak söylüyorum sınav kötü geldiyse yıkılmayın arkadaşlar hiçbir şeyin sonu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 17 Temmuz 2019; 4:18:20 >
  • Ah o tyt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayirli olsun. Biraz da gulmeniz icin atiyorum sonuclarimi Turkiye'de okumuyorum ama hep ingilizce sorularini gormek istemisimdir. Sinava dair tek bir soru bile cozmedim hazirlik olarak. Sinava kayit olduktan sonra tamamen unuttugum icin sinavin oldugu hafta cuma gunu aksam haberlerinde gordum cumartesi sinav oldugunu TYT'de pek kasmadan yapmaya calistim sorulari mata zaten zaman yetmedi uzun suredir boyle bir sinava girmedigim icin.

AYT'de her turk ogrencinin yapmak istedigi bir seyi yaparak butun sorulara tamamen zikzak cizerek cevap verdim. Cikista sinav kagidini verirken hocalar gulusuyordu ben de guldum

Bir daha sinav zamaninda burada olmayacagim icin girdigim ilk ve tek universite sinavi bu olacak sanirim. Sinav stresi cidden baska o yuzden herkese gecmis olsun.

Umarim istediginiz yerler gelir.

• YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    Obp saçmalığı ne hale getirdi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehem abi -- 17 Temmuz 2019; 5:32:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Nerede ve ne okuyorsunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aytde barajı dâhi geçememişiz hayırlısı olsun bu memlekete it kopukta lazım

• Raveen kullanıcısına yanıt
    geçen sene tyt sıralamanız kaçtı?
    3500 olan birinin yaklaşık kaç gelir?

• Lord Henry L kullanıcısına yanıt
    Hocam 2020de gireceğim sınava, hayalim biyoloji okumak. Seneye tercih dönemi sizi çok rahatsız etmek isterim :)

Tebrikler bu arada

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hahaha bakalım, sene içinde de seneye tercih döneminde de sorularını cevaplamak beni mutlu eder. Donanımhaberde çok takılmıyorum sadece bu sene sınav sonrası insanların yorumlarına bakmak için girdim o kadar ama sizin sorularınız için seneye de girerim. Moleküler Biyoloji mi yoksa normal Biyoloji mi istiyorsunuz?

Seneye girecek arkadaşlara yardımcı olur umarım.
  • Lord Henry L kullanıcısına yanıt
    Moleküler biyoloji.
    Ailem ve çevrem çok karşı çıkıyor ama hayırlısı bakalım

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Bana da çok karşı çıkıyorlardı. Herkes benim endüstri mühendisliği okumamı istiyordu kişiliğime daha uygunmuş. Nasıl oldu bilmiyorum ama kodlarken biyolojide 3 soruyu yanlış kodlamışım. Endüstri mühendisliğine sıralamam yetmedi bunun sayesinde ama moleküler biyolojiye yetiyor kimse de bir şey diyemiyor rahat rahat moleküler biyoloji tercih edicem ben de. Çevrendekilere çok bakma. Temel bilime karşı olan bakış açısının sebebi öğrencilerin büyük bir çoğunluğunun istediği için değil tutturduğu için onları tercih etmiş olması. Bu gerçek başkalarının belki bölümünü duyunca "Vaaay moleküler biyoloji mi" demelerini engelleyecek (ki yurt dışında herkes çok şaşırıyor ve saygı duyuyor inan bana) ama o diğer tutturan sırf 4 yıllık okumak için giren öğrencilere rahat fark atıp hocalarının gözüne girmen çok daha kolay olacak ve iyi yerlere gidebileceksin, sana öyle söyleyeyim. Umarım her şey gönlünce olur kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.