Bildirim
YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU] (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
313bin 291* puan tm.
120/120 40 soru okudum
159/160 tr-sosyal çözdüm.
Özetle istediğim yerde tutuyor kafam rahat bir biçimde yaşamaya devam.
Bilgisayar Müh. bırakan biri olarak söylüyorum sınav kötü geldiyse yıkılmayın arkadaşlar hiçbir şeyin sonu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 17 Temmuz 2019; 4:18:20 > -
-
-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehem abi -- 17 Temmuz 2019; 5:32:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede ve ne okuyorsunuz hocam? -
-
-
-
Aytde barajı dâhi geçememişiz hayırlısı olsun bu memlekete it kopukta lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene tyt sıralamanız kaçtı?
3500 olan birinin yaklaşık kaç gelir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam 2020de gireceğim sınava, hayalim biyoloji okumak. Seneye tercih dönemi sizi çok rahatsız etmek isterim :)
Tebrikler bu arada
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hahaha bakalım, sene içinde de seneye tercih döneminde de sorularını cevaplamak beni mutlu eder. Donanımhaberde çok takılmıyorum sadece bu sene sınav sonrası insanların yorumlarına bakmak için girdim o kadar ama sizin sorularınız için seneye de girerim. Moleküler Biyoloji mi yoksa normal Biyoloji mi istiyorsunuz? -
-
Moleküler biyoloji.
Ailem ve çevrem çok karşı çıkıyor ama hayırlısı bakalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bana da çok karşı çıkıyorlardı. Herkes benim endüstri mühendisliği okumamı istiyordu kişiliğime daha uygunmuş. Nasıl oldu bilmiyorum ama kodlarken biyolojide 3 soruyu yanlış kodlamışım. Endüstri mühendisliğine sıralamam yetmedi bunun sayesinde ama moleküler biyolojiye yetiyor kimse de bir şey diyemiyor rahat rahat moleküler biyoloji tercih edicem ben de. Çevrendekilere çok bakma. Temel bilime karşı olan bakış açısının sebebi öğrencilerin büyük bir çoğunluğunun istediği için değil tutturduğu için onları tercih etmiş olması. Bu gerçek başkalarının belki bölümünü duyunca "Vaaay moleküler biyoloji mi" demelerini engelleyecek (ki yurt dışında herkes çok şaşırıyor ve saygı duyuyor inan bana) ama o diğer tutturan sırf 4 yıllık okumak için giren öğrencilere rahat fark atıp hocalarının gözüne girmen çok daha kolay olacak ve iyi yerlere gidebileceksin, sana öyle söyleyeyim. Umarım her şey gönlünce olur kardeşim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X