Şimdi Ara

Tıp Dönem 1'ler memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mezuna kalarak tıbba gitmiş biri olarak gerek dersler gerek ileriki senelerdeki stajlar vs. ilgimi çekmemekle birlikte her gün meslekten uzaklaşmama neden oluyor. Tekrar girip mühendislik denemek veya myp yapmak da güzel bir seçenek ama evdekiler katiyen yaklaşmıyor..

Var mıdır aynı durumda olan?

• memnunum ya insanlara bakis acim değişti sanki babayim da hepsi evlatlarım gibi bi de birisini görünce falan kemiklerin,kasların,eklemlerin yeri falan geliyor gözümün önüne tsde edin visca köprücük kemiğini kırmış mesela biz ona şey diyoruz "sağ clavicula kırıklarında en cok etkilenen sinir n.axillaris" günlük hayata entegre etmeye başladım yani 🤓
  • 1de gördügün tıp tıp degil ki
  • Tıp 4'te başlar.Mühendislikler de 2.sınıf

• Müh vizyon işidir tıp istemeyerek yapılmaz uzman olmadan tıp okunmaz en az 10 senen okuyarak geçecek bunları bilmelisin ben de müh için dondurup denemeyi düşünüyorum
  • Hiç yoğun olmaması sebebiyle oldukça memnunum
  • bu memnuniyetiniz seneye nerede olacağınızı etkileyecek mi hocam  

• memnunum ya insanlara bakis acim değişti sanki babayim da hepsi evlatlarım gibi bi de birisini görünce falan kemiklerin,kasların,eklemlerin yeri falan geliyor gözümün önüne tsde edin visca köprücük kemiğini kırmış mesela biz ona şey diyoruz "sağ clavicula kırıklarında en cok etkilenen sinir n.axillaris" günlük hayata entegre etmeye başladım yani 🤓
  • Neden olmasın
  • oldukça memnunum
  • düzenli ders çalışmayı öğrensem ve biyokimya diye bir ders olmasa sarıyor
  • hipokratamca kullanıcısına yanıt

Hipokrat..Caninin teki

• hipokrat… olmasan olmazdık

• e yani..

• beegh B kullanıcısına yanıt

bu adam dönem 5 olsun dönem 3 tıp değil ki der mezun olur siz bir de meslek hayatını görün der emekli olur siz bir de bizim zamanı görseydiniz der

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Valla doğru
  • Memnunum sadece dersler yoğun ama güzel geçiyor severek gelmeli insan bu bölüme
  • memnun değilim üni çok despot
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

Neden olmayasın ?

• Şu konu hakkında destanlar yazacak kadar tecrübem ve bilgim var ama artık ne tavsiye versem bilemiyorum..

Kendini tanımalısın, algoritma ezberleyip onu uygulayacağım diyorsan tıp, problem çözeceğim diyorsan mühendislik. Evet, bu kadar basit..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.