Başvuran arkadaşlar hangi bölüme başvurduğunuzu, ilinizi, sıralamanızı vs yazabiliriz. Tercihler başlayana kadar mülakat vs. tüm süreçler bitmiş olur. Ben başlatıyorum. Makine Müh. 28K |
Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerliği Programı 2021
-
-
İkinci aşamaya geçenler ne zaman belli olacak, bir bilginiz var mı?
-
Dediğim gibi 5 ağustosa kadar mülakat vs süreçlerin biteceği duyumunu aldım. Geçen senelerde sonuçların açıklanmasını takriben 3.gün başlamıştı kabul alanlara maillerin gelmesi.
-
up
-
Kimya Biyoloji müh. 32k
Oturdum resmen mail bekliyorum olumlu ya da olumsuz
-
Ben de bilgisayar için başvurdum 3303.yüm bi de olumsuz olsa da mail atıyorlar mı hiç bilmiyorum ben
-
Evet atiyorlar ama önce olumlular galiba hocam -
Anladım inşallah hepimiz gireriz
-
Amin hocam, siralamaniz da süper. Başvurunuz iyiyse, güveniyorsanız kabul alirsiniz ins. -
Önce olumlulara atıp mülakat için kesin katılıp katılmayacaklarını soruyorlar. Orda katılmayacakların kontenjanıyla yedeklere atılıyor. Katılacaklar kesinleşince de olumsuzları atıyorlar.
-
Nereden basvurmustunuz siz hocam -
Benim de Niğde. 81 ilden de bursiyer alındı demişlerdi tanıtım toplantılarında garipsedim açıkçası
-
İşletme 1191 ile başvurdum.583 ile almış geçen sene.Antalya'dan başvurdum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeS8 -- 31 Temmuz 2021; 14:45:10 > -
Şöyle izah edeyim, Bolulu olup İzmir'de ikamet eden bir öğrenciye vermisler. Ama Bolu'da henüz herhangi bir bursiyerleri yok -
Kompozisyon ve sosyal aktivitelere çok önem veriyorlarmış sanırım. Ben onları güzel doldurdum ama sıralamadan biraz korkuyorum. Geçen sene böyle düşük sıralamadan alınanlar var sanırım ama içim yine rahat etmiyor
-
Sosyal aktivite ve kompozisyon kısmınız nasıl hocam? Sizin sıralama güzel gelmiş çağrılma ihtimaliniz var
-
quote:
Orijinalden alıntı: beeghDediğim gibi 5 ağustosa kadar mülakat vs süreçlerin biteceği duyumunu aldım. Geçen senelerde sonuçların açıklanmasını takriben 3.gün başlamıştı kabul alanlara maillerin gelmesi.
Nereden öğrenmiştiniz?
-
Mülakatta ne soruluyor arkadaşlar bilen varsa aydınlatabilir mi?
-
Sıralamam 1117. Başvuru formunda birinci öncelikli alana Tıp yazdım, ikinci öncelikli alanaysa Bilgisayar Mühendisliği.
-
Hocam kompozisyonum bana kalırsa 7-7.5/10 Aktivite kısmı ise 6-6.5/10 Teşekkür ederim hocam umarım siz de çağırılırsınız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne yazık ki Koç ve diğer burs veren kurumlar , öğrencilerin verdikleri belgeleri esas alıyorlar . Benim bir tanıdığımın benzin istasyonları vardı , ama babası orada asgari ücretli görünüyordu . Tam burs aldı .
Ülkede ne adil ki bu olsun |
Benzer içerikler
- soru çözerek para kazanma
- lise diplomamı kaybettim
- yks 480 puan kaç bin
- telegram pdf grupları
- yds ile hazırlık atlatan üniversiteler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X