Şimdi Ara

Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerliği Programı 2021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
9.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk aşama sonuçlanınca buradan bildirebilir misiniz?

• White Tulip kullanıcısına yanıt

Sıralamanızı sisteme girerken tek tercih yapıldı diye hatırlıyorum. Oraya ne yazdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: nikolin

Sıralamanızı sisteme girerken tek tercih yapıldı diye hatırlıyorum. Oraya ne yazdınız?

Evet oraya Tıp yazdım.Sınavdan önce olan başvuru formunda 1. ve 2. öncelikli alan vardı ondan bahsetmiştim.

• 2 mülakat oluyor diye biliyorum. Birisi dekanlıkla olması lazım. Orda neler istediğin vb. tamamen istek ve hayallerinle ilgili. Diğer mülakatsa anadolu bursiyerleri ekibiyle içinde psikologun falan olduğu bir ekiple görüşüyorsun. Orada ne soruyorlar hiç bilmiyorum.

Anladım o zaman tıptan bakacaklardır başvurunuza

• quote:

Anladım o zaman tıptan bakacaklardır başvurunuza

Aynen bence de.Başvuru formunda peki sizce neden 2. öncelikli alan da sorulmuş? Acaba diyelim ki birinciden seni alamasak da ikinciden alırız demek mi bu?

O zaman sınav sonucumuzu bilmediğimiz için istediğimiz 2 alanı yazıyoruz onlar da o süreçte değerlendirirken o 2 alanda değerlendiriyorlar. Mesela siz tıp yazdınız ama tıp tutmuyor sınan sonucuna göre o zaman bilgisayarı da isteyebilin hakkınız yanmasın diye

• quote:

2 mülakat oluyor diye biliyorum. Birisi dekanlıkla olması lazım. Orda neler istediğin vb. tamamen istek ve hayallerinle ilgili. Diğer mülakatsa anadolu bursiyerleri ekibiyle içinde psikologun falan olduğu bir ekiple görüşüyorsun. Orada ne soruyorlar hiç bilmiyorum.

Anladım ben de öyle tahmin ediyorum.Eskiden sorulmuş sorular varsa aklımızda net bir fikir oluşur.İnternette aradım hiçbir yerde bulamadım o nedenle özellikle sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Tulip

Anladım ben de öyle tahmin ediyorum.Eskiden sorulmuş sorular varsa aklımızda net bir fikir oluşur.İnternette aradım hiçbir yerde bulamadım o nedenle özellikle sordum.

Alıntıları Göster

Aynen keşke daha fazla bilgimiz olsaydı mülakatlarla ilgii.

• quote:

Aynen keşke daha fazla bilgimiz olsaydı mülakatlarla ilgii.

Alıntıları Göster

Evet ne kadar çok bilgimiz olursa o kadar rahat gireriz

• Ben de dün bir başlık açmıştım buraya yazayım en iyisi

Koç üniversitesi Mülakatlarıyla ilgili bu başlık altında düşüncelerimizi paylaşalım arkadaşlar.Biliyorsunuz ki çok az kaldı mülakatlara ve forumda mülakatlarda ilgili pek bir başlık bulamadım.

Sizlere 3 sorum var:

1-Mülakatta koç üniversitesi nasıl adayları seçiyor?Seçilmem için ne yapmam/ yapmamam gerekir mülakatta?

2- Mülakat nasıl işliyor?(Bu yıl online olacakmış.)

3-Mülakatta ne soruyorlar ? (Soruyu da yazabilirseniz aklımda bir fikir oluşur.)

Şimdididen teşekkür ederim.

Ne zaman dönüş aldıklarını forumdaki konulardan gördüm. Tercihler başlamadan mülakatların vs biteceğini de halihazırda bursiyer olanlar söyledi.

• nikolin N kullanıcısına yanıt

28, 33, 40 ile girenler olmuş. Bu biraz da başvurudaki samimiyet, idealistlik ve maddi duruma göre şekilleniyor anladığım kadarıyla. Zaten amaç da o, herhangi bir sebepten dolayı sınavda istediği alamayan başarılı, idealist ve ücretli bölüme maddi durumu yetersiz öğrencilere fırsat sunmak. Bu bakımdan şansımız olduğu kanaatindeyim.

Bu gibi soruları sitede yer alan bursiyerlerden herhangi birine veya hemşehrin olan bursiyerlerden birine sorabilirsin, yardımcı oluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: beegh

Ne zaman dönüş aldıklarını forumdaki konulardan gördüm. Tercihler başlamadan mülakatların vs biteceğini de halihazırda bursiyer olanlar söyledi.

Anladım çok teşekkür ederim.Öyleyse geçmiş yıllarda tercih döneminden önce kabuller açıklandığına göre bu sene de muhtemelen öyle olur.

• quote:

Bu gibi soruları sitede yer alan bursiyerlerden herhangi birine veya hemşehrin olan bursiyerlerden birine sorabilirsin, yardımcı oluyorlar

Bursiyerlerin telefonu yok ben de ama

• Onaylanırsanız sizin için sorarım hocam, kimseyi boşuna rahatsız etmek istemedim. Onaylanırsa sorarım diye planlamıştım ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegh -- 31 Temmuz 2021; 15:32:34 >
  • quote:

Onaylanırsanız sizin için sorarım hocam, kimseyi boşuna rahatsız etmek istemedim. Onaylanırsa sorarım diye planlamıştım ben de

Peki sağolun hocam :)

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevap gelen var mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.