Ben de baya inanmıştım hocam ya.Hayırlısı artık dediğiniz gibi. |
Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerliği Programı 2021 (4. sayfa)
-
-
Ben de inanmıştım geçeceğime. Biraz hayal kırıklığına uğradım ben
-
Anadolu bursiyerleri instagramda son postunun yorumlarını kapamış. Sanırım olumlu mailler de atılmış neyse geçmiş olsun arkadaşlar bana da gözüktü mezunluk yolu
-
kaçtan bırakıcaksın hoca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
32k say
-
3 saat oldu daha da mail alan yoksa topluca elenmişiz demektir arkadaşlar :(
-
Referans sistemini aşırı saçma buluyorum. Adıma referans dolduracak kadar saygılı, düzenli bir öğretmenim olsa zaten lise hayatım güzel geçeceğinden sınavda da iyi sonuç yaparım. Doğru düzgün bir öğretmenim(!) olmadığından bu bursiyerliğe başvurmak istiyorum değil mi? Neyse kolay gelsin
-
Arkadaşlar ben aradım 10 ile 4 arasında anad.burs. için yetkili kişiler kampüste bulunuyormuş şuan yoklarmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani? hala mail atılma ihtimali var mı
işlerini bitirip çıkmışlar demek oluyor sanırım :(
-
🥲🥲
Ben gerçekten çok üzüldüm ama ya. Gerçekten bu bursa ihtiyacım vardı şu an sıralamam iyi olmadığından okullar yurdumu karşılamıyor ve ailemin bırakın yurdu bana para bile gönderecek durumları yok.
-
Kompozisyon ve sosyal etkinlik kısmı aşırı doluydu benim. İleri seviye ing-alm biliyorum (hazırlıklı lise). Ama tıp istediğimden sektim sanırım. Müh mü isteseydim bilmiyorum üzüldüm şu an
Ben bir mail göndereceğim arkadaşlar cevap gelirse size haber veririm
Umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar 🙏🏻
sabah 10da sonuçta mülakat. Daha neyin umudu ki hocam?
-
Gerçekten. Biliyordum olmayacağını ama yine de koydu baya etkinlik kısmı dopdoluydu iki yabancı dilim vardı.
Yok o mülakat değil bilgilendirme toplantısı.
3-5 Ağustos demişler mülakat zamanına
-
Ben 6K dan başvurmustum sayısal,umutlar uçup gitti şu an😢😢😢😢
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X