< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerliği Programı 2021 (7. sayfa)
-
-
mülakat bok gibi geçti içimde kötü duygular var emme kompozisyonumum ve 1. mülakatımın iyi geçtiğini düşünüyorum bakeceğiz olacak inşallah olmazsa kudeb ile gider öcümüde alırım muhahahaha
-
kazandım laannnnn öce gerek kalmadı sevgiler saygılar iyi günler dilerim muhahahahha
-
Kanka aradilar mi ne zaman döndüler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi bölüm için başvurmuştumuz hocam bir de yarın devam edecek mi acaba geri dönüşler bilginiz var mı
-
medya görsel sanatlar hocam geri dönüşler ile ilgili bilgim yok
-
Hocam saat kaç gibi aradılar ya bugün ben de aramalrını bekliyorum da merakta kaldım :/
-
2 de aranan var 5 te aranan var bildiğim kadarıyla bugünde arıyorlar
-
Ben de bekliyorum... İnşallah çıkar da biter bu yorucu süreç
of aranmadım ben daha ya olumsuzları sonra mı arıyolar acaba ya da direk eposta ile felan mı
-
hocam değişik bi soru olucak ama kaç dakika konuştunuz telefonda hesaplama yapıcam da kafayı yedim biraz
-
Bu anadolu bursiyerliği başvuru şeyi çok karışık görünüyor, bunu kısaca anlatan bi site falan var mı?Transkripti, referans mektupları, kompozisyon, sosyal etkinlik zart zurt bir ton şey var kafam çorba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 8 Ağustos 2021; 19:54:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stresten catlayacagim ben de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegh -- 8 Ağustos 2021; 20:1:30 >
cidden ya bari olumsuz diye arasalar da doğru düzgün üzülsem
-
Bir arkadasimk aramislar bugün
Up
Up. 2022 için başvurmayı planlıyorum başvuranlar yardımcı olabilir mi? İnternette yazanlar pek açıklayıcı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 13 Ağustos 2021; 13:31:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X