< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Koç/boğaziçi işletme iş olanakları

-
-
Sadece Türkiyede faaliyet gösteren onlarca hatta yüzlerce firma var, hepsinin faaliyet alanları farklı farklı, seç beğen al. Medya dan sağlık ürünlerine, teknolojiden bilişim sektörüne, gıda üretimden hijyene daha sayılamayacak kadar üst kategoride iş alanı olan şirket var, hangisine ilgi duyarsan ona gir.
Sektörü seçtikten sonra da işletmenin kendi alt sınıfları var, finans, bütçe raporlama, muhasebe, konsolidasyon, satış/pazarlama, satınalım, envanter yönetimi, YBS, insan kaynakları....
Reel sektör istemedin diyelim, dilersen Bağımsız denetim, yönetim ve finansal danışmanlık, bankacılık, sigortacılık gibi üretim olmayan onlarca şirket var.
Hele bir de Türkiyenin en iyi ilk 10 ünisinden mezun olduysan, aç kalmazsın.
-
Aslında kafamı kurcalayan koç veya boğaziçi mezunu olunca iş bulma konusunda ne gibi avantajlarımız olur ve başlangıç maaşı gibi faktörleri nasıl etkiler?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük firmaların aday sisteminin filtresinde olursun. Asgari ücret almazsın. Artısı bunlar. Bir de yurt dışı imkanın daha yüksek olur.
-
İktisat tavsiye ederim işletme yerine.
Artılar:
Yabancı dil hatta 2.sini öğrenirsin
Yurt dışı imkanı daha iyi olabilir Erasmus falan
Okulun ortamı seni motive eder
Okulun adı kesinlikle ilk işinde bonus olur. Direkt kurumsal yerde başlarsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X