Şimdi Ara

Kız öğrenci için İTÜ Gemi İnşaatı Müh. Özyeğin Endüstri Müh. ve Koç Kimya Müh. arasında kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba halamın kız torunu ilk tercihlerin olmaması ihtimaline karşı başlıkta da geçen İTÜ Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği, Özyeğin Endüstri Mühendisliği, Yeditepe Endüstri Mühendisliği ve KOÇ Kimya Biyoloji Mühendisliklerini nasıl sıralamamız gerektiği ile arada kaldık. Son tercihlerine de İstanbuldaki bilimum Endüstriyel Tasarımlar yazılacak. Forumda farklı bakış açılarında faydalanmak istedim. Verebileceğim bilgiler bu kadar ile sınırlı anonim kalmak adına. Tavsiye vereceklerden mümkünse endüstriyel tasarım lisans düzeyinde okunmalı mıdır? Görüşlerinizi alabilirim.

• Koç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemi inşaatı ve makinaları bence çok iyi f/p bölümü hem de itüde

• Gemi inşa zorlar hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Endüstriyel tasarım ve endüstri mühendisliği isteyen birinin gemi inşaat istemesi çok zor hocam bölümleri biraz araştırsın ondan sonra seçenekler yorumlanır ama yani şu an kuzu incik mi yiyeyim yaş pasta mı yiyeyim gibi bir durum var. İlla bir şey diyecek olursam Özyeğin Çekmeköy'de yani ben okumazdım.

• Koç

• Koc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ytü kimya müh mezunu var mı?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geminin çalışma ortamı çok kotu helede bir kadın için bencr cehennem olur

• Koc che okurken baya zorlar göz önüne alınmalı

• endüstri okurdum ben olsam

• Kız öğrenci için İTÜ Gemi İnşaatı Müh. Özyeğin Endüstri Müh. ve Koç Kimya Müh. arasında kalmak

• trakianboy kullanıcısına yanıt
    Eğer koç yazabiliyorsanız koç yazın sanırım %50 yazacaksınız. Ordan çift ana dal yapar istediği bölümde koçta çap olanağı inanılmaz fazla

• şu işsizlikte gemi inşaatı buncacık kontenjanı var iken nasıl patlama yapmıyor anlamıyorum. Bitirenlerin iskandinav ülkelerinde işi hazır. Biraz cinsiyetçi bir yaklaşım olacak ama elbette sözüm erkek adaylar özelinde. Kimya mühendislerinin kanserojen madde ile temas etme ihtimallerini de göz ardı etmeyiniz. Endüstri'de sanıldığı gibi işletmenin sayısal hali değil bir matematik mühendisi gibi sağlam matematik işleyen bir bölüm matematik sevmeyen bundan bunalan bir kız öğrenci için gerçekte uygun olmayabilir. Ancak iş kaygısı her zamanki gibi kastırmaya zorluyor insanı. Koç ünv. ismi ile öne geçiyor doğruya doğru. Koç ayakkabıcılık bitirse Nişantaşı'nda dükkanı müşteri çeker o denli. Madem özel seçilecek paranızı avrupa'daki üniversitelere harcayın hocam. Mümkünse İngiltere en kötü İtalya diyorum.

• Gemi inşa’dan vazgeçildi. Özyeğin ilk yazılacak. İkinci ve üçüncü tercih sıralamasında arada kalındı. Birinde üniversite kallavi diğerinde bölüm. Sizce koç kim bio müh mü? Yeditepe endüstri müh mü?

• trakianboy kullanıcısına yanıt

Direkt koç bu 4 lü arasındaki en zayıf halka yeditepe endüstriydi zaten.

• Koç kimya ayrıca kocta çap çok kolay iki diplomasi olur
    Özyeğin endüstri
    İtü gemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 2 Ağustos 2024; 10:22:3 >
  • Koç kimya biyoloji müh kesinlikle

• Kocun sagladigi imkanlari baska hicbir yerde bulamazsin. Koc kimya muh. Is alani da genis, bolum de keyifli.

• koç'u ilk sıraya yazdık. gemi inşa silindi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.