Şimdi Ara

Ceng İçin Sabancı vs İTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar mantıklı bir karşılaştırma bilmiyorum ama sıralamam ikisinin ortasında. Okul birinciliğinden İTÜ gelme ihtimali daha yüksek gözüküyor ama yine de sıralamam lazım. Sabancıda ilk yıl karma dersler güzel gibi ama istediğim bölümde kararsız değilim ve ilk yıl psikoloji, edebiyat görmek zorlayacak sanırım. Öbür yandan itü ün köklü bir üniversite olması, yabancı staj programları, abet akreditasyonu da ilgimi çekiyor. Bir de Sabancı'da 1k lık biriyle 100k lık birinin aynı yerde okuması avantaj mı dezavantaj mı onu da çözemedim. Sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam Hakkari inşaat mühendisliği iyi orayı yazın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İTÜ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1k lık biri 100k lık biri olayına takılma hiç, beklediğinden çok farklı oluyor o durumlar. Burssuz ve düşük bursluların bölüm sıralamasında ilk 10 da olduğunu da gördüm, matematik fulleyip derece yapan tam bursluların en basit matematik dersinden bile kalma pahasına tüm gün odasında oyun oynadığını da (bizzat oda arkadaşımdı kendisi)

Onun dışında karşılaştırmada pek yardımcı olamayacağım, iki okulda da okumadım, ama İTÜ'de çalışıyorum, teknokent olması büyük avantaj staj vs konusunda. Bizim şirkette staj yapanların tamamı İTÜ öğrencisiydi sanırım, ikisi yurtta kalıp yürüyerek geliyordu işe yazın.

• ABD düşünüyorsan Sabancı daha iyi bir network sağlayacaktır.

• sabancı olm tabi ki

• Afyon Kocatepe üniversitesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ VE İTÜ CENG İNCELEMESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtü yazin hocam

• İTÜ yaz
    ben de yazacağım
    eğer sıralamaya takildiysan sabancının ve itünün konyenjanlarına ve TAVAN puanlarına bak

• hocam geçen sene sabancıyı hiç düşünmemiştim ama itü yurt falan veriyordu, eğer yurt vs. problem olacaksa sabancı da düşünülmeli ama öbür türlü itü diyorum.

• bir de sabancının konumu berbat ötesi hayatın büyük bölümü sadece kampüste ve yolda geçecek demişti orda okuyan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 23 Temmuz 2022; 22:45:8 >
  • My mind's tellin' me İTÜ, but my body, my body's tellin' me SABANCI

Kişinin tercihine kalmış.
    Vakıf daha iyi diye forumda mesajlar görüyorum. Maddi açıdan ok ise Sabancı ??maybe

Sabancı tanıtımda konuşan ceng hocasını hatırlıyorum.
    Onu dinledikten sonra "Sabancı iyiymiş" dedim. Samimi cevapları güzeldi.

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

• Yazıyı okuduktan sonra seçim belli bence 

• Sabancı gelse de (1.6k'ye gerilemez pek ama) itü gelse de para anlamında burs gelmiyor sadece sabancı yurt veriyor sanırım. Bir de tanıtımlarda falan üniversiteleri ayırt edecek spesifik ne var onu da düşünüyorum

• hocam 1.6k ise sıralamanız sabancı çok çok çok zor

• Ben de öyle düşünüyorum ama hazırlıklı olmakta fayda var bir ara 1600'e gerilemiş sıralaması, yani sonuç günü Sabancı da görebilirim Hacettepe de - fakat yine de bence Hacettepe ceng iyi bölümlerden biri-

• hocam hacettepe nerden çıktı itü gelebilir

• Okul birinciliği itu gelmeme ihtimali asiri düşük bursları arttirmadilar birde sabanci 10 kontejan arttırdı tam bursluda itunun siralamasini etkiler bu koc totalde 5 6 arttırdı gene ilk 2k içinde. Sabanci gelmez hocam size 10 kont arttirmasa ben 3 hane bekliyordum suan max 1200fln en en kotu 1350.

Ozu ve tobb da da 100k linkler olcak hatta daha beterleri 1.6k ya hacettepe de üzer yani. Ins itu gelir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.