< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ceng İçin Sabancı vs İTÜ (2. sayfa)
-
-
Her gün yeni bilinmeyen giriyor nasıl bir şeymiş bu tercih işi, Mesela itüden sonra tobb vs özyeğin / yeditepe vs hacettepe yapacam daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özyeğin ve tobb'u yine daha arkadaki üniversitelere tercih ederim zaten sanırım özyeğin en kötü 60k almış. Bir de bunları karşılaştırmak çok zor hepsi doğal olarak kendi üniversitesini tanıtıyor
tobbun kampüsü yok 3 dönem falanmış boşver .d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İTÜ Ceng hakkında pek bir şey bilmesemde İTÜ deki ceng okuyan takım arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla hepsi teknik bilgisi yüksek kaliteli elemanlar. Otonom araç üretimi yapıyoruz ve yazılım alanında kendilerini aşırı geliştirmişler araba bildiğin Tesla gibi gidiyor :))
-
Özü TOBB Hacettepe'yi yine yazarım da umarım İTÜ tutar yoksa Hacettepe de iyi olsa da 5.2k sonuçta.
Daha çok %100 İngilizce olmadığı için pek yazasım yok ama tercih listesinde Hacettepe ile de kıyaslayacam. Çünkü İTÜ gelmezse zaten pek iyi hissetmem bir şaşkınlığı daha da gelecek üniversiteden görmek istemiyorum
ilk tercih itü ceng mi hocam
Hayır ilk 1000'dekilerin hepsini yine yazarım ondan sonra itü
Sanırım İTÜ'yü Sabancı' nın üstüne yazacam şimdi de listenin gerisi için Özyeğin vs Hacettepe diye sormam gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 25 Temmuz 2022; 18:12:19 >
Bir de hacettepe bilgisayar iyi diye biliyorum ama 1.6k'ye yazılmaz deniyor, ama yazmayı düşünüyorum çünkü başka üniversite yok arada. Bahçeşehir Yeditepe istemiyorum, Galatasaray da Fransızca zaten.
itü gelir umarım hocam, bence gelir
O değil de 1 hafta itü vs sabancı diye atıp üstelik bunların tanıtımlarına katılıp ikisini de tutturamamak nasıl bir alfalık?
Geçmişe bir yolculuk yapayım dedim.
-
kim bilebilirdi ki böyle olacağını
-
Zortingo
satış
-
Herhalde ODTÜ yazmasam Sabancı yazardım. Mesela gerçekten bir ara acaba Sabancı yazmayarak hata mı ettim diye düşünmüştüm.
Bu arada Aleksey hocamı kıstırmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 3 Kasım 2022; 22:33:37 >
Ne olmuş ben olayı görmemişim
-
La bunu yeni gördüm vay be, harbiden nereden bilebilirdik?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X