< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ceng İçin Sabancı vs İTÜ (3. sayfa)
-
-
bence de itü>sabancı
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
top okul vs a tier okul karşılaştırması çok zor olmasa gerek. maddi durumlar hariç tabi ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maddi durum iyiyse sabancı değilse itü
İtüde yırt çıkmazsa Sabancı daha ucuza geliyor
yurt çıkmama ihtimali %86.3
Mevzu sadece yurt yemek değil, çevre ve ortam açısından da yaklaştım.
Makina ve inşaat için kesinlikle ikisi arasında kalırsam İtü metalurji vs buda dahil, bilgisayar ve yazılım genç bir teknoloji olduğu için genç dinamik ve network sahibi kadrolar lazım.Kendini devamlı yenileyen ve sizede imkanlar sunabilecek kimseler tutucu değil bu yeter demeyip size faydalı olacak kadroya sahip kurumlar.Bu noktada bence sabancı daha iyi.Sabancnın değişik ve sonradan karar değiştirebileceğiniz eğitim anlayışıda var.Bölümler arası geçiş yapılıyordu sanırım.
Sabancının tek kötü yanı tuzla denen istanbul'la alakasız bir konumda bulunması.Onun haricinde daha iyi.
EE'de ikiside eşit konumda.Ama yazılım günümüzün rekabetçi bir alanı bu noktada genç dinamik kadrolar daha yararlı olur.Özellikle sizi yurt dışınada atma imkanı sağlayan irtibatı mezunları ile koparmayan kurumlar vs.
Vakıflar yine anlayış ve misyon olarak kadrolarına dikkat eder.Fakat kamu kurumları genellikle bazı dinazor öğretim görevlilerinin eli ile değişime ve yeniliğe engel anlayışta olabiliyor.Kıl ve size faydası olmayan tipler çok.Bu yüzden dedim.Hadi inşaat makina oturmuş bölümler ama bilgisayar ve ve yazılım öyle değil.Değişime ayak uydurabilecek anlayışta eski okullarda pek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 5 Kasım 2022; 13:19:10 >
-
Lan Hacettepe mi geldi sana? Ben seni itude diye biliyodum
Vallaha da hacettepe geldi. Soran olursa burası diğerlerinden daha iyi.
-
İyiymiş hocam, sen beğendiysen guzel.
Allah'ını seven sabancı kampüsünü merkeze taşısın.
-
işte o zaman üzülürüm
Yani daha hazırlıktayım ama kiminle konuşsam ceng hakkında olumlu şeyler söylüyorlar, topluluklar da baya aktif ama genel olarak itüyü odtüyü arar mıyım bilmiyorum.
Dipnot: Özellikle ceng dedim çünkü hazırlık genel olarak iyi değil deniyor, beni speaking vocabulary anlamında geliştirdi ama keşke sabancı bilkent gibi yoğun olsaydı
myp de yapılmıyor di mi? Üzülürüm ben de o zaman tercih etmediğime.
-
Nasıl sabancı mypye izin vermiyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X