< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ceng İçin Sabancı vs İTÜ (4. sayfa)
-
-
özellerde myp okula bağlı. Sabancı da tam burslu myp almıyor ki myp gibi amacım yok şu an. Arada acaba yanlış tercih mi yaptım diyorum kendime o kadar. Özel okul olmasının avantajları ve dezavantajları var ondan.
-
O zaman Ankara iyidir herhalde sizin için hocam.
-
Evet, Hacettepe de dışarıda kalıyor zaten, ama bir sahil falan olsaydı iyiydi yine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merkezi yerde olsa ben de giremezdim de sıkıldım aga okulu anadoluya yapıcaz diye kocaeliye yapan kişilere kırgınım. Bari ormanlık olsaydı sanayi kokusu çekiyoruz sürekli, leş gibi kokuyor bazen. Odalara bile geliyor koku.
-
Özellere myp ile burslu geçiş yok sanırım.
-
Hocam kampüs iyi zaten genel olarak da arkadaş ortamın çok yoksa, ders dışı bir şeyler yapıp eğlenmek istiyorsan gerçekten sıkıyor. Hafta içi neyse okul bu aralar kalabalık, etkinlik vs. oluyor arada derslere gidiyosun ama hafta sonu felaket sıkıcı eğer ödevlerle uğraşmıyorsan. Hafta sonu dışarı çıkabilirsin ama Kadıköy, Beşiktaş vs 1,5-2 saat sürüyor gitmesi. İhtiyacın için eğer araban yoksa Gebze'ye gitmek o kadar kolay değil onu söyleyeyim ama Viaport/Kurtköy'e gidebilirsin shuttle/otobüs var.
-
Hacettepe de aynı tek fark çarşıya 30dk. Bugün mesela whatsapp dışında hiç kimseyle konuşmadım. Asosyal falan değilim ama işte yapacak bir şey yok kampüste, ps Cafe, bilardo vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 5 Kasım 2022; 22:50:24 >
Ya benim yine konuşacak arkadaşlarım var da sürekli aynı kişilerle konuşmaktan sıkıldım, yeni birileriyle de tanışamıyorum herkes soğuk geliyor, ben de bir süredir depresif gibiyim ders çalışmaktan başka ne yapabilirim bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 5 Kasım 2022; 22:52:46 > -
Hocam genel olarak zaten extrem şeyler çok nadir olur yapması. Bu arada vir ar tanışmak isterim sizinle.
Tusaş'a gitmiş miydiniz bu arada?
-
Yok gitmedim, siz de mi hacettepedesiniz, ne okuyorsunuz?
Yok, odtü bilgisayar benim. Bu hafta Tusaş gezisi vardı, odtü bilkent hacettepe'den baya kişi vardı da. Ondan sormuştum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X