< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 1 Ekim 2018; 21:59:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 1 Ekim 2018; 21:59:54 > |
Bu okulda mı çalışıyorsunuz? Yoksa reklam yapmak için para mı aldınız?
Hadi reklamı anladım, neden Türkiye'nin en iyi devlet üniversitelerinden 2sini karalayarak reklam yapmaya çalıştığınızı tam anlayamadım. Özyeğin sadece 5 tane çalışkan öğrenci alıyor mühendisliklere. Sitesinden yaptığım incelemelerde, girdikten sonra tam burs almak imkansız gibi görünüyor. Sadece tüm fakültedeki ilk 3e yüzde 25 burs veriyor fazladan. Madem okulun arkasında Türkiye'nin en zengin adamı var, niye çalışana burs vermiyor? Neden daha fazla burslu öğrenci almıyor? Benim asıl kafamdaki soru şu: Bu okul hep girişimci, staj, iş bulma gibi konularda konuşuldu. Mühendislik açısından, akademik hedefleri olanlar için de uygun bir yer mi yoksa girişimci olmayı, hemen İstanbul'da şirketlerde iş bulmayı hedefleyenlere daha mı uygun? |
5 kişilik kontejanı ile puanlara oynamasaydı kimse adını bile anmazdı.
İtü ve odtü çok ayrı bir yerde. Buralar varken özyegin tobb falan maceraya gerek yok. |
sosyal medya sitelerinde gördüğüm kadarıyla okulda pelinsular ve berkecanların sayısı baya fazla sanırım
|
ODTÜ çok kötü okul, Özyeğin alır.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 1 Ekim 2018; 21:55:55 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |