Şimdi Ara

odtü vs özyeğin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wXeraf -- 2 Mayıs 2021; 22:3:3 >

• At vs merkep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam özyeğin fena özel değil falan ama abi odtü ya... bir de iktisatla uluslararası ilişkiler alakasız bölümler. bence ne istediğinize karar verin.

• iktisat > uluslararası ilişkiler

odtü>>>özyeğin

odtü iktisat>>>> özyeğin uluslararası ilişkiler

odtü vs bilkent desen anlarım da odtü vs özü nedir abi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 2 Mayıs 2021; 19:52:22 >
  • hep ekonomi istemişimdir ama son zamanlarda devlet üniversitelerine yapılanlar yüz ekşiten cinsten

• Komik

• özyeğin iktisat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOĞAZİÇİ vs ODTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Özyeğin vs Yeditepe
    4 ay önce açıldı
    Ytü vs Odtü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ikisi bambaska bolumler, uni degil bolum secmeniz lazim once.

• odtü iktisatı geçtim odtü uluslararası ilişkiler>>>>özyeğin uluslararası ilişkiler para burs vs dışında her anlamda açık ara kalite farkı var hatta arttırayım odtü uinin kadrosu bence iibfdeki en iyi kadro. araştıran biri olarak söylüyorum. sıralamalara bu kadar takıntılı olma bence

• Gerçekten merak ettiğim kıyaslama muhendislikte çok merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oncelikle bolume karar vermeniz gerekiyor.okul kıyaslamasına gelince bire bir olarak karsılastırırsak ea bolumlerinde ozyegın odtuden daha iyidir hem sagladıgı network hem ıs ımkanları staj ımkanları acısından. boun haric devlette ea okunmaz bence.ozyegının akademik kadrosu da iyi.

• Özyeğinin sıralaması gerçeği yansıtmıyor. Burslu öğrenci sayısı 3 mü 5 mi ne geri kalan 200 bin sıralama üstü öğrenciler

• Özyeğin neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum Yeditepeden bahçeşehirden farkı olmayan bir okul

• man city vs everton falan gibi oluyo senin bu kıyas

• Özyeğin daha çok mühendislik üzerine kurulu bir fakülte orda İİBF okumanın çok doğru bir tercih olacağını düşünmüyorum.

Odtü yerine Bilkentte Ekonomi okumak çok daha mantıklı şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 2 Mayıs 2021; 21:37:40 >
  • ODTÜ'deki iktisat bölümünde öğrenci olan neredeyse herkes aşağı yukarı sizin seviyenizde olur, hatta sizden de kaliteli birçok insanla tanışmanıza ortam sağlayarak sizi daha çok geliştirir. Özyeğin'de ise bölümdeki insanların yüzde 80'i sizin çok aşağınızda kalır, size ODTÜ'ye kıyasla pek az şey katabilecek bir öğrenci profiliyle en az dört senenizi geçirirsiniz. ODTÜ bir ekoldür, uluslararası tanınırlık bakımından Türkiye'den sayılabilecek birkaç kaliteli üniversiteden biridir. Bölüm seçimi ayrı bir olay ama üniversite seçiminde bunları da göz önünde bulundurmanızı şiddetle tavsiye ederim. "Odadaki en zeki insan sensen yanlış odadasın." demişler. Başarılar...

• (koç sabancı bilkent hariç)

ODTÜ > ALL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.