Şimdi Ara

Ayt kimya ne kadar sürede biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç temeli olmayan birisi kimya özel ile Ayt kimyayı (gazlar hariç 30 saat ders süresi) ne kadar sürede bitirebilir? Günde 2 saat çalışma ile videoları kısa sürede bitiririm fakat konular oturur mu? Tyt kimyaya da yeni başladım. Ayt kimyadan 5-6 net yapsam yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AYT Kimya Ne Kadar Sürede Biter?

AYT Kimya sınavı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) eşit ağırlık ve sayısal bölümleri için uygulanan bir sınavdır. AYT Kimya, soruları ve süresi açısından öğrenciler arasında merak uyandırmaktadır.

AYT Kimya sınavı 105 dakika, yani 1 saat 45 dakika sürmektedir. Bu süre, sınavın zorluk derecesi, soru sayısı ve soru biçimleri dikkate alınarak belirlenmiştir.

AYT Kimya sınavına hazırlanmak için gereken süre, öğrencilerin bilgi düzeyine, çalışma alışkanlıklarına ve hedeflerine göre değişebilir. Genel olarak, konuları eksiksiz bir şekilde öğrenmek ve yeterli soru çözmek için en az 6 aylık bir çalışma süresi önerilmektedir.

AYT Kimya sınavına hazırlık sürecinde, düzenli bir çalışma programı izlemek, konuları sırayla işlemek ve bol soru çözmek önemlidir. Ayrıca, sınav stratejileri geliştirmek ve deneme sınavlarına girmek de hazırlık sürecini destekleyecektir.

AYT Kimya sınavına hazırlanırken, aşağıdaki ipuçları dikkate alınabilir:

• Ders çalışma programı oluşturun ve buna düzenli olarak uyun.
    • Konuları sırayla işleyerek temeli sağlamlaştırın.
    • Bol soru çözerek farklı soru tipleriyle tanışın.
    • Sınav stratejileri geliştirin ve bunları deneme sınavlarında uygulayın.
    • Öğretmenlerinizden veya özel ders verenlerden destek alın.
    • Mola vermeyi ve düzenli aralıklarla tekrar yapmayı unutmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • up
  • Kimyaozelle 5 6 net rahat yaparsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aga adam 5-6 net yapsam yetiyor diyor. Kimya özel öneriyon 5 net için o kadar para mı verecek yani :d ?
  • Kimya özel paketim zaten var konuyu okumadın sanırım.
  • sıvı çözeltiler ve kçç hariç 15 gün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    AYT NE KADAR ARTAR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ysfmrmt Y kullanıcısına yanıt
    Ben bitme süresini soruyorum
  • up
  • tytsiz aytyi oturtamazsın hocam. 5 6 net ihtiyacın varsa temele pek ihtiyacın yok ama nereden zorlarlar bilemezsin. tyt yi oturtursan soru çözmeden günde 2 saatten yazarak10-14 günde biter. ama oturur mu emin değilim. hedefin 5 netse dengeye hiç bulaşma. özellikle karbon kimyasi,k enerji,hız ve mat çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.