Şimdi Ara

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ iyi mi ? ( ÖZYEĞİN vs ODTÜ vs İTÜ ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
16.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayar müh için BAÜ, YTÜ, Hacettepe ve ODTU Kıbrıs'ı İTÜ'den üst sıraya mı koydunuz?
    Bir hata olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Bu mesaj silindi.
    “Yurt dışı olanağı ve üniversitenin kendini geliştirmeye verdiği olanaklar, yurt olanakları önemli.”

Demişsin dostum ama bu saydığın üniversiteler arasında en iyisi İTÜ senin kriterlerine göre. Araştırdım demişsin ama yine de içine sinmeyen kısmı varsa özelden sorabilirsin.

ODTÜ bilgisayar İTÜden iyidir ama Kıbrıs,hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Sabancıyla Özyeğini görememek şaşırttı ve itünün daha üst sıralara çıkması lazım bu listede baya allta kalmış ( bana göre)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • odtü döver bro o kokuyu bile almak adama türkiyenin en iyi üniversitesindeyim hissini verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44FF1132B

odtü döver bro o kokuyu bile almak adama türkiyenin en iyi üniversitesindeyim hissini verir.
    Koku derken? Yemekhane sırasındaki ter kokusu mi xde

• quote:

Orijinalden alıntı: owoselammicsuedcheck

Koku derken? Yemekhane sırasındaki ter kokusu mi xde

Alıntıları Göster
    en azından paralı bebeler yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44FF1132B

en azından paralı bebeler yok

Alıntıları Göster
    Devlet memuru kafasıyla i? yapan insanlar var.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Saydığınız üniversiteler arasında kapmüsü en iyi olanlar ODTU, ITU, Bilkent. Konum olarak en iyi yerde olanlar ITU ve BAU.
    O yüzden şaşırdım kriterlerinize göre ITU daha yukarıda yer almalıydı.

ODTU Kıbrıs'la ilgili bildiğiniz bir şey mi var hocam? Normalde bu listeye dahil bile olmaması lazım diye biliyorum. Bir de Boğaziçi neden yok listede?
  • Ee için konuşuyorum kadrosu pek iyi değil odtü ye göre ama günümüzde paranın güç olduğu gücün her kapıyı açtığı bu dönemde hüsnü özyeğin gibi bie babayiğit i arkasına almış bir üni hertürlü daha iyidir zaten öğretim kadrosu çok önemli değil lisans eğitimi aybı olur ama odtü deki hocaların yurtıdışı bağlantıları bence özyeğin den iyi hangisi size yakınsa onu yazmanızı tavsiye ederim eğer hedefiniz yüksekse o hedefe üniyle değil kendiniz çalışarak ulaşırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu okulun çok iyi avantajlari var, kampüsü güzel ve donanımlı. Eğer başarılıysaniz güzel yurtdışı imkanlari var, burslari guzel, yurtlari otel gibi. Kizlari muazzam

Bilgisayar mühendisliği kadrosuna baktim gayet iyi.

Ama eksisi okulun ismi hala piyasada ve halk arasında yerleşmedi, Özyeğin kebabci ismi gibi duruyor

Benim de okul değiştirme hedefim var, İTÜ olmazsa Özyeğine gidecegim büyük ihtimalle.

Edit: Özyeğin ODTÜ den kesinlikle iyidir falan demişsiniz hayal aleminde yaşamayin hayatinizda hic ODTÜ kampüsüne girdiniz mi ? Türkiye'nin en iyi öğrenci seviyesi ODTÜ ve Boğaziçinde. Özyeğin, koç sabanci ve bilkentten sonra en iyi özel okuldur bundan fazlasi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 23 Ekim 2018; 11:0:12 >

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bunu ben mi demişim :D

Özyeğin Odtü den kesinlikle iyidir dediğim yeri alıntılar mısınız, merak ettim okuyayım bakayım ben de.

Odtü nün 300 puanlık bölümleri de dolu yani piyasada, çok üst düzey öğrenci kalitesine sahip olduğu fakülteler vardır ama en üst düzey öğrenci seviyesi ifadesi tüm odtü için kullanılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon Lee Cooper

Bunu ben mi demişim :D

Özyeğin Odtü den kesinlikle iyidir dediğim yeri alıntılar mısınız, merak ettim okuyayım bakayım ben de.

Odtü nün 300 puanlık bölümleri de dolu yani piyasada, çok üst düzey öğrenci kalitesine sahip olduğu fakülteler vardır ama en üst düzey öğrenci seviyesi ifadesi tüm odtü için kullanılamaz.
    Sen niye üstüne alindin ki seni mi etiketledim ben ? İlk sayfalarda yazmış birisi.

ODTÜ emin ol Boğaziçi ile birlikte en iyi öğrencileri topluyor. Sen otur dersine çalış burda okul kapistirip fanatiklik yapacağına. Bugün Özyeğini oversin yarin ODTÜ hoşuna gider ODTÜ istersin, ben de hazırlandığım dönemde senin gibi konular açıp okullari kapistirip bazi okulların fanatikligini yapiyordum. Hiçbir işe yaramıyor..

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    yazdığım yazıda fanatikliğe dair en ufak bir cümle/kelime yok ama siz bilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.