Şimdi Ara

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ iyi mi ? ( ÖZYEĞİN vs ODTÜ vs İTÜ ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
16.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilkent mezunu bir arkadaş master için gidip memnun kalmamıştı. Masterı yarım bıraktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dakath kullanıcısına yanıt
    Mühendislik mezunu muydu bırakan arkadaş?
    Özyeğin kuruluşuna baktığımızda Bilkent'i kopyalayarak kurulmuş bir okul aslında. Kuralları, yönetmelikleri, ingilizce eğitim sistemiyle tamamen benzetilmeye çalışılmış. Kadrosu hatta eski rektörü dahi Bilkent'ten getirmeydi. Hüsnü Özyeğin bile yanlış hatırlamıyorsam Bilkent mütevelli heyetindeymiş önceden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

Bilkent mezunu bir arkadaş master için gidip memnun kalmamıştı. Masterı yarım bıraktı.
    Bilkentten sonra normaldir ama bilgisayarin kadrosuna bakarsan çok sağlam duruyor carnegie mellon doktorali hoca falan var.

Ayrıca ozyeginde aradan siyrilmak ve yuksek ortalama yapmak bilkente gore daha kolay ogrenci seviye ortalamasindan dolayı

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    itü bilgisayar olmazsa ve onun yerine alternatif arıyorsanız tobb a da bakabilirsiniz, kadrosu çok iyi, eğitim sistemi size sorun değilse seçilebilir.
  • iibf için hangileri iyidir sizce
  • okan1760 O kullanıcısına yanıt
    İibf için özyeğin daha iyi, hoca kadrolarına bakarak konuşuyorum, yurt dışı imkanları da fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 25 Ekim 2018; 17:39:40 >
  • dostum sen hangi bölüm, üniversiteyi hedefliyorsun ?

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 23 Ocak 2021; 22:22:36 >
  • buralar da uplanacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi uplama zamanı

• Özyeğin ve odtü bilgisayarı kıyaslayacak olursak eğitim kalitesi açısından fark var mıdır arada ?

• Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Bu istatistiklere nasıl bakılıyor?

• Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Vardır hocam odtü eğitimde daha iyi olabilir + öğrenci profili daha iyi ama imkanlar konusunda geri de kalabilir sonuçta özel vs vakıf

• quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

Bilkent mezunu bir arkadaş master için gidip memnun kalmamıştı. Masterı yarım bıraktı.
    Bunu demek için geldim, geçen sene demişim.
  • ODTÜ = ÖZYEĞİN=HACETTEPE > İTÜ=YTÜ

• Özyeğin'de kaliteli öğrenci oranı diplerde. çoğunluğu iş olsun diye okula gelen derslerle alakasız tipler. bu durumun avantajı sivrilme şansınız gayet yüksek dezavantajı ise bulunduğunuz ortamda sizi akademik manada geliştirebilecek insanlarla karşılaşmanız ve başarı seviyesi, idealleri yüksek bir çevre edinme şansınız düşük oluyor. dolayısıyla biraz kişiliğiniz ve tercihlerinizle ilgili bir seçim olur
  • https://forum.donanimhaber.com/bogazici-uluslararasi-ticaret-vs-ozyegin-uluslararasi-isletmecilik-ve-ticaret--139186156#139186156 konuya göz atabilir misiniz Özyeğin'le alakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-40C5DD97E

Bunu demek için geldim, geçen sene demişim.

Alıntıları Göster
    Bu arkadaş Bilkent'e kabul alamadığı için mi Özyeğin'e geldi yoksa kabul aldığı halde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonamenouser

Bu arkadaş Bilkent'e kabul alamadığı için mi Özyeğin'e geldi yoksa kabul aldığı halde mi ?

Alıntıları Göster
    Bilkent'ten kabul alsa özyeğin'de ne işi var?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.