Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü Nasıldır?
-
-
Tavsiye ederim, kitapları konu özetleri pdf olarak okuyabiliyorsun. Kişi kendini geliştirebiliyorsa kaynak olarak bol aynı zamanda. Bir de uzaktan eğitim gibi ders videoları da atıyorlar, tek farkı uzaktan eğitimdeki gibi ders videosu izlemek zorunlu değil.
-
Ben bu sene yazdım da siz kaçıncı sinifsiniz staj imkanı vs var mı genelde bu bölümlere ıssız kalirsomiz diyolar iktisatta iş imkanı yok diyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu okulda tarih okuyorum. Yaz okulundaki dersleri verirsem mezun olma şansım var. Bölümle ilgili şunu diyeceğim, bir tanıdığım vardı çok iyi bir kpss puanıyla atandı. Evet, İktisat, İşletme gibi bölümler 90+ Kpss ister. Ama 90+ Kpss puanı iyi bir çalışmayla alınır. Örgünde iş imkanı yüksek bölümler varsa önceliği örgüne verebilirsiniz ama tek şansınız burası ise hem burada okuyup hem kpss çalışıp hem de özel bankalarda, şirketlerde de ilerlemeyi düşünebilirsiniz. Yoksa genel olarak bana göre en iyi iş imkanı olan bölümler tıp ve diş kalıyor. Eğer tıp ve diş gelmiyorsa, Fransız dili veya Antropoloji gibi spesifik bölümler okumayacaksanız İktisat gibi bölümleri seven bir öğrenci İktisadı okuyabilir. Ama sıkı bir çalışma ve özel şirketlerde tecrübe, yabancı dil vs. gerekir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X