Üniversite mezunısın diye statülü olmuyorsun Onu anlatamadım galiba Ancak evet diğerine göre yine de daha statülü Herkes üniversite mezunu bugün < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C77B8F2E6 -- 20 Haziran 2023; 13:40:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu sene sınavın fazla umursanmaması (3. sayfa)
-
-
Sen demedin mi statülü olunuyor diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen kardeşim en elit sizin çevreniz . pelinsu hiç maddiyata bakmaz... hep insani değerler falan... siz bi büyüyün aklınız başınıza gelir. şimdi çene çalmanın alemi yok .
-
Ne pelini ne suyu
Herkes sizin istediğiniz hayatı mı yaşamak istiyor sanıyorsunuz
Hocam biz kimsenin hayatına karışmıyoruz ama hayatın gerçeklerini anlatıyoruz benim yaşım 24 diğer arkadaşların en az 27-28 dir biz hayatın gerçeklerini anlatıyoruz,hayat sizin düşündüğünüz gibi değil işe girdiğinizde de anlayacaksınız zaten hayaller hayatlar olacaksınız.
Hocam hangi üniversiteden ve bölümden mezunsunuz
Milyonlarca üniversite mezununun işsiz ve asgari ücret alanların olduğu yerde dediği lafa bak tam liseli ergen beyanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect3 -- 20 Haziran 2023; 15:37:32 >
ben 40
-
Üni bölüm ne hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X