Şimdi Ara

geometri de 3-4 tane yapıyorum. yol haritam nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben hep 3-4 yapıyorum geometri de. Bazen 5-6 olabiliyor ama yukarısı hiç olmadı(sınavda da 5 tane falan işaretledim). Geçen sene Kenan karadan sıfır geometri bitirmiştim ondan sonra biraz geometri sorusu çözmüştüm. Öyle geçti. Sonra çalışmadım zaten. 6 ay falan. Sizce full tekrar+orijinal mi gitmeliyim yoksa geometri kamp mı gitmeliyim? Kamp girmeli isem kimi tavsiye edersiniz?(Eyüp b nin kampı biraz geç kalacak gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı senin civarlarda netim vardi. Kenan kara izleyip ayt tyt geo fullemistim. Ama zaten asıl olay soru cözmek nerden izlersen izle fayda etmez soru cözmezsen. 2 kitap bitirmek sonrasinda denemeler uzerinden ilerletmek iyidir. O 2 kitabida arka arkaya bitirme hafif sürece yayman daha iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kenan kara.

• Sadeceaytmatvefiora S kullanıcısına yanıt

Hocam video ders kitabını almalı mıyım sizce. Bu arada hangi kitap ve denemeleri çözdünüz

• behindhand kullanıcısına yanıt

Peki vide ders kitabı artı orijinal kitap sonra da denemeler geliştirir mi hocam

• Konu anlatimi+1kitap git.sonra zamana yayacak şekilde güzel bi kitap al rutin cozecek sekilde.Ucgenler bittiginde acilin ucgenler deneme deposu var onu alirsin dortgen calisirken bir yandan ucgen denemesi atarsin.dortgenleri bitirince de yine acilin dortgenler denemesi var onu alirsin. Bunlar bitince de artik tyt mat- geometri branş denemeleriyle ilerlersin sinava kadar.

• c4gl4r kullanıcısına yanıt
    Ders kitabini kesinlikle al cok fena hizlandiriyo izleme işini hem ustune notta aliyosun ici dolu bir konu anlatimi kitabina donusuyo. Bunu her videosunu izledigin hoca icin yap. Az bir paraya kıyman zaman kazanma açısından cok onemli. Kitap ve deneme olarak ne cozdugumu hatirlayamiyorum 2 sene gecti ustunden fakat kitap olarak bireyb ve bi tane daha cozdum ama hatirlayamadim onu. Deneme olarak genel mat denemesi cozuyodum geometriye ozel deneme cozmedim. Zaten cozecegin denemeler piyasada olan denemeler olur. Ek olarak kaynak konusunda neler yapacagini bastan belirlemek planlama yapma konususunda cok yardimci oluyor (her ders adına)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maskedwolf666 kullanıcısına yanıt

üçgenleri çözmüştüm ama dörtgenlere bakarım hocam sağolun konu anlatımı olarak kimi önerirsiniz ve vdd almak mantıklı mı?

• Sadeceaytmatvefiora S kullanıcısına yanıt

çok sağ olun hocam önerileriniz için umarım ben de sizin gibi fulleyebilirim

eed

Hocam ben kenankara izledim 2021 den kalma siyah beyaz kenan kara notlariyla ilerledim ama vdd çok daha iyidir icinde bir suru yeninesil soru barindiriyor.eğer bütce olarak zorlamazsa alabilirsin.hem icindeki özelliklere falan arada dönersin bi göz gezdirirsin.

• 11e geçerken geometrim çok kötüydü

karekök tyt sbyi aldım her gün 2 test falan çözdüm

analitik de çalışıyordum

ilk sene 19/20 yaptım dikkat hatası ikinci sene full

geo için kamp mantıksız düzenli çalışma işi BENCE

• maskedwolf666 kullanıcısına yanıt

Hocam bıyıklı nasıldır sizce hiç izlediniz mi ikisi arasında kaldım. Bazıları bıyıklı bazîları Kenan kara diyor

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Haa siz de full tekrar yap direkt test dal diyorsunuz çok mantıklı ama bilemiyorum ne yapacağımı kuralları falan biliyorum aslında

çözerken öğrenirsin BENCE

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam ama ayt geometriyi bilmiyorum bence vdd girip hem tyt yide tekrar etmem iyi olur diye düşünüyorum

ayt için konu çalışmak lazım bu süreçte tytyi de halledersiniz hızlı bi tekrar yapın tabi isterseniz

hocam direkt eyup bnin kanala gir eski bi yks geometri oynatma listesi var onu kullan cogu klasik soru oldugu icin daha faydali olur, baslangicta da bol klasik soru iceren bi kitap bitirmeni oneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.