Şimdi Ara

TYT - AYT SAY. BÖLÜMÜ 4 AYDA HAFTALIK VE GÜNLÜK OLARAK NASIL BİR PEOGRAM İZLEMELEYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben YKS 2025 e hazırlanıyorum ve çalışmaya yeni başladım sayısalım istanbul üniversitesi biyoloji istiyorum. 4 ayda nasıl bir program izlemeliyim? şimdi uyguladığım program günde 3 sayısal ders + bir sözel ders ve geometri ama soru çözümü çok kısıtlı oluyor zamanın neredeyse hepsi konu çalışmasına gidiyor. AYT ve TYT ikisinde de pek ilerleyemedim daha ilk konulardayım. Fikir verirseniz çok memnun olurum.

• hocam biyoloji için kesin kararlı değilsen başka bölümlere de bakmanı önerebilirim tabi tercih döneminde, ben yüksek bir puan yapmadım ama matematikte falan konuların üstüne git soru yapamadım diye atma bi kenara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eem_1.sinif_behlul -- 28 Ocak 2025; 21:54:9 >
  • ayrıca kendi durumunu en iyi sen biliyorsun pek insanların söylediklerine de takılma

• ben biyolojiyi çok sevdiğim için onu düşünüyorum ama tabi önü ne kadar açık bilmiyorum

• eylemargn34 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle başkalarından tavsiye alabilirsin tabii ki ama programını düzenlemelerini istemen veya sana program yapmalarını istemen bence aşırı abartı üstelik zararlı bir istek. Çünkü kendini en iyi sen tanıyabilirsin ve her insan farklıdır. Senin ilgi alanların, odaklanma süren, zekan vs vs bunların hepsi farklı ve en iyi sen biliyorsun kendini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi açımdan ise yarayanı söyleyecek olursam bir günde çok fazla ders çalışmak işi bana hiç uymuyordu mesala. Eksiklerim zaten belli , otururum onları çalışırım. Mesala ben 6 saat boyunca fonksiyon çalışması yapmıştım bir günde ve şuanda çalışmayalı aylar oldu fakat çıkmış sorular dahil her soruyu yapabilecek düzeye geldim. 1 günde çok fazla ders çalışmak bence hem odaklanmayı düşürüyor ve gelişimi çok daha uzun vadeli oluyor , bence maksimum 2 ders çalışıp derinlesmek en iyisi. Dediğim gibi benim yöntemimi de dene , eğer sana uymaz ise kendi bildiğin gibi yaparsın tekrar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.