Bildirim
paragraf kitap tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
345 veya limit
alesleri kesinlikle çöz
-
Limit kronometre -
quote:
Orijinalden alıntı: isyanediyorumisyan
Limit kronometreTeşekkürler hocam 🙏🏻
-
Arı 345 strateji -
Teşekkürler hocam 🙏🏻 aleslere de bakacağım
-
Limit kronometre nasıldır hocam
-
Öğk -
Sarmal veya 345 -
En baba paragraf kitabı sınavdaki gibi iki şık arasında bıraktırıyor -
345 daha kötü -
En b@ktan kitap soruları aşırı saçma ve Ösym dışı. 2 şık arasında bırakıyor diye çözmek mantıklı değil. Sırf zor diye yıllardır övülegelmiş bir balon. Çözmeye çalıştım yarıda bıraktım -
Ben çözmedim önerenler çoktu, 345 in denemelerindeki Türkçe soruları güzeldi sb si de güzeldir diye düşündüm -
2 şık arasında bırakıyor diye değil kaliteli diye biz razıyız limitten Allah'da razı olsun -
Avantaj nasıl -
Jet paragraf mı ne vardı onu soruyorsan çok basit ben art arda 10 testi full doğru çözmüştüm herhalde. Tavsiye konumda bahsetmiştim. 11.sınıfta fln çözülür -
Bence paragraf cozmenin belli bir mantigi var insan onu oturtabilirse duzenli paragraf cozmesine gerek kalmiyor denemeden denemeye de kurtariyor tabii o seviyeye de cok kaliteli sorular cozulerek ulasiyor iki sık arasinda kalinca anahtsr kelimeyi tespit etme vs vs bir suru cozum teknigini oturtup birlestirince paragraf netleri ucuyor ama hizlanma konusunda ayni seyi soyleyemicem -
Fende palme almayı düşünüyorum normalde meb kitabından okuyup not alırdım çok zaman alıyor iyi mi palme -
Güzel ama lys den kalma gereksiz bilgiler içeriyor konu anlatımı açısından mebten şaşma -
Bende meb kitabı yok ogmden açıp deftere yazıyorum çok zaman alıyor işte konu anlatımlı kitap almam şart onunla beraber senin biyolojin izlerim
Benzer içerikler
- eczacılıktan diş hekimliğine yatay geçiş mümkün mu
- diş hekimliği işsizlik oranı
- akademisyen olmak zor mu
- peyzaj mimarlığı işsizlik oranı
- hocalara geldik dershane yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X