Şimdi Ara

paragraf kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar 24 sınavında 31 net yaptım türkçeden (dil bilgim bazıları eksikti) bir tane paragraf kitabı çözüp denemelere geçmeyi düşünüyorum. benim aklımda 3d paragraf, limit kronomotre ve paraf ıq(çıktı alırım çok pahalı) çözmek var ıq biraz daha yakın geldi ama siz ne tavsiye edersiniz.

• 345 veya limit

alesleri kesinlikle çöz

• Limit kronometre
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanediyorumisyan

Limit kronometre

Teşekkürler hocam 🙏🏻

• Arı 345 strateji
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam 🙏🏻 aleslere de bakacağım

• Afurkan72 A kullanıcısına yanıt

Limit kronometre nasıldır hocam

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt
    Öğk
  • Sarmal veya 345
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    En baba paragraf kitabı sınavdaki gibi iki şık arasında bıraktırıyor
    345 daha kötü
  • isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt
    En b@ktan kitap soruları aşırı saçma ve Ösym dışı. 2 şık arasında bırakıyor diye çözmek mantıklı değil. Sırf zor diye yıllardır övülegelmiş bir balon. Çözmeye çalıştım yarıda bıraktım
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Ben çözmedim önerenler çoktu, 345 in denemelerindeki Türkçe soruları güzeldi sb si de güzeldir diye düşündüm
    2 şık arasında bırakıyor diye değil kaliteli diye biz razıyız limitten Allah'da razı olsun
    Avantaj nasıl
    Jet paragraf mı ne vardı onu soruyorsan çok basit ben art arda 10 testi full doğru çözmüştüm herhalde. Tavsiye konumda bahsetmiştim. 11.sınıfta fln çözülür
  • Bence paragraf cozmenin belli bir mantigi var insan onu oturtabilirse duzenli paragraf cozmesine gerek kalmiyor denemeden denemeye de kurtariyor tabii o seviyeye de cok kaliteli sorular cozulerek ulasiyor iki sık arasinda kalinca anahtsr kelimeyi tespit etme vs vs bir suru cozum teknigini oturtup birlestirince paragraf netleri ucuyor ama hizlanma konusunda ayni seyi soyleyemicem
    Fende palme almayı düşünüyorum normalde meb kitabından okuyup not alırdım çok zaman alıyor iyi mi palme
    Güzel ama lys den kalma gereksiz bilgiler içeriyor konu anlatımı açısından mebten şaşma
    Bende meb kitabı yok ogmden açıp deftere yazıyorum çok zaman alıyor işte konu anlatımlı kitap almam şart onunla beraber senin biyolojin izlerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.