Şimdi Ara

Paragraf Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayın Denizi paragraf hız soruları bu hafta bitiyor. Şimdi neyi çözmeliyim ? Önerebileceğiniz bir yayın varmıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçe denemesi?

• Al çıkmış soruları çöz aq

• Hocam 1 tane daha paragraf bitirip 3. Kitaba başladığımda dil bilgisine çalışacağım yani planım öyle.

• palme
  • deniiz123 kullanıcısına yanıt
    Hangi yönünü beğendiniz hocam ?
  • Güncel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri öneri
    3 ay önce açıldı
    Paragraf Öneri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zor istiyorsan karekök paragraf çöz.
  • Montesqui kullanıcısına yanıt
    ben de bundan önce yayın denizi çözüyordum.ikinci yayın olarak ne alacağım konusunda çok kararsızdım karekök mü palme mi diye ama karekök biraz daha üst düzeymiş. palme çok hoşuma gitti kitabı çözmeye başladığımda türkçe denemelerinde 3-4 yanlışım çıkardı ve hepsi paragraf olurdu ama şimdi 1'e düştü.çözdükçe geliştiğini hissediyor insan. iki şık arasında kaldığım çok oluyor yayın denizi böyle değildi
  • Hocam palme paragraf soru kitabı olarakmı geçiyor peki ?

• Montesqui kullanıcısına yanıt
    Evet palme paragraf soru bankası hocam

• deniiz123 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. En kısa zamanda bakıcam.
  • Kaç günde bitti hocam yatın denizi

• Aziz Sancar kullanıcısına yanıt
    11 im Pek kasmadım. Yaklaşık 1 ay diyebilirim hafta sonları günde 100 hafta içi ise günde 20.

• Karekök net. Şu ana kadar çözdüğüm en kaliteli paragraf kaynağı.
  • Biraz garip kaçabilir ama paragraf hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Bu kadar hocalar tarafından baskıyla her gün 20-30 soru paragraf çözün falan denmesi bana gereksiz geliyor zaten bir saatten sonra yorumlama gücün gelişecektir bu kadar yüklenmeye gerek yok tamam bilgi gerektiren bir şey değil ama her gün buna vakit ayıracak kadar külfet bir şey de değil sizin bunu yapıp yapamamanız daha çok sınav anınıza bağlı ne kadar iyi yapıyorsanız yapın o an daha farklı bir durum olabilir örnek olarak şöyle söyleyeyim 27 yaşındaki kuzenim girip 35 net yaptı ve hiçbir çalışmışlığı yok bende onla aynı yaptım ve onlarca test ve deneme çözdüm he diyeceksiniz senin başarısızlığın bu ama diyemezsiniz bende full çeken kaç tane adam var sayın bana derim çünkü kötü olmayan ideal bir net 35. Umarım açıklayıcı olmuştur her şeye rağmen soruları okurken bile beynim yanıyor paramparça oluyorum diyorsanız o zaman evet baya bi yüklenmelisiniz.

Not: Yaa sen 15i çözdünmü ki konuşuyorsun diyenler olursa diye yazıyorum onda da aynı neti yapmıştım her şeyin sınav anı olduğunu daha iyi anlamanız için yazıyorum.

• -brs- - kullanıcısına yanıt
    Hocam daha iyi yorum yapabilmek ve hız kazanmak için çözüyorum. 1 paragraf yüzünden istediği yerlere giremeyen çok insan var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.