Şimdi Ara

Geometri öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece formüllere bakıp soru çözsem olur mu yoksa ille de youtube'dan bir hoca izlemem şart mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik uğraşma işi, x y hocasını formülü bir kenara bırakıp sorular üzerinde uğraşarak gelişebilirsin bence, kilit nokta uğraşmak. Uğraştıktan sonra çözüme bak

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam

• Bence izlemek çok daha faydalı. Hoca zaten videoda anlatiyo oluyor sorulara nasıl yaklaşman gerektiğini bu sayede hem sorularla uğraşma süren kısalıyor hemde daha çok kilit soru görebilmeni sağlıyor.

Bide öyle oturayim 3 saat ayni sorulara kafa patlatayım kesin bulurum diye bir şey yok olmuyosa olmuyo. Birde 2 gün bilemedin 3 gün öyle çalışırsın sonra kesinlikle tartışmasız bıkarsın. Ben 5 tane soru için 3 saat uğraştığımı hatırlıyorum. İşin sonunda 3 tanesini çözebildim ve bana ne kattı 3 saat zaman ziyanlığı, başka bir şey değil. Kısaca izlemeni öneririm kenan karadan izlemistim gayette iyidi. Konu anlatim kitabini alıp hızli hızli ilermis sekilleri cizmeye zaman harcamadan konulari takip etmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadeceaytmatvefiora -- 9 Kasım 2024; 15:31:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadeceaytmatvefiora S kullanıcısına yanıt

Sınav senesi en büyük pişmanlığım yazdığın çalışma stiliydi. Soruya en fazla 10 dakika ayırıp geçerdim, anlamayınca video çözüme bakardım. Matematikte netlerim bir noktaya kadar yükseldi sonrasında tıkanıp kaldı bu çalışma stilinden ötürü. Matematikte FKB gibi soruyla 2 dk uğraş sonra çözüme bak kafası işlemiyor özellikle AYT matematikte, ne kadar uğraşırsan o kadar iyi öğrenirsin ve problem çözme becerin artar.

• Hocam bence bir öğretmeni dinleyerek onun sorulara nasıl yaklaştığını, nelere dikkat ettiğini, nelerin üstesinde durup durmadığını görmek güzel oluyor ilk başlarda öğrenirken. Bir süre sonra her şey yerli yerine oturmuş oluyor bu aşamadan itibaren kendiniz de ilerliyor olabiliyorsunuz büyük ölçüde. Kanal olarak da hatırla geometri kanalını önerebilirim eğer kafanızda netleştirdiğiniz bir kanal henüz yoksa

• tyt geo fulledim ayt geom da iyi ama sınavda yapamadım (4) bence fark etmiyor formuller belli onları öğrenip soru çözmek yeterli zaten yapamadığına soru çözümden bakıcan dinlemekle aynı hesap

ama tüm soruları yapamıyorsan dinle bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer 2010 yılında olsak ilk dediğini yapman mantıklıydı. Ama şuanki sınav sisteminde öyle şey olur mu? Çok farklı ve yorum gücü isteyen sorular var bunlar için mutlaka YouTube'dan bir hocayla götürmeni öneririm. EyüpB Geometri kitabı çok güzel sorular vs. Onu tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.