Şimdi Ara

Bıyıklı Matematik PDF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
19.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim var, mezun senem ve Bıyıklı Matematik Selim Hocadan PDF çıkarıp not almaktansa video ile PDF ile giderim diye düşünüyorum. Mantıklı olur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bıyıklı Matematik PDF: TYT ve AYT'ye Hazırlanmada Değerli Bir Kaynak

Bıyıklı Matematik PDF, Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavlarına hazırlanmana yardımcı olabilecek kapsamlı bir kaynaktır.

Bu PDF dokümanı, geometri, cebir, trigonometri, analitik geometri ve diferansiyel-integral hesabı dahil olmak üzere matematik konularının ayrıntılı açıklamalarını içerir. Bıyıklı Matematik PDF'yi indirerek şunları elde edebilirsin:

• TYT ve AYT Sınavlarına Hazırlık: PDF, her iki sınavın da müfredatını kapsayarak sınava hazırlık sürecinde sana rehberlik eder.
    • 55 Günde TYT Hazırlığı: PDF, TYT sınavına özel 55 günlük bir çalışma planı sunar.
    • Kolay Anlaşılabilir Açıklamalar: Matematik konuları, kolay anlaşılır bir dilde açıklanmıştır.
    • İnteraktif Örnekler ve Çözümler: Konuları pekiştirmene yardımcı olacak çok sayıda çözümlü örnek ve uygulama sorusu içerir.

Bıyıklı Matematik PDF'ni {bıyıklı-matematik pdf indir} bağlantısından indirebilir veya {bıyıklı matematik tyt pdf} ve {bıyıklı matematik ayt pdf} anahtar kelimelerini kullanarak çevrimiçi olarak bulabilirsin. PDF, matematik bilgilerini geliştirmek ve TYT ve AYT sınavlarında başarı elde etmek isteyen öğrenciler için değerli bir kaynaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yapmanı gereken bu değil mi zaten hocam ?
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Not alıyordum Hocam deftere

• Hocam bende çıktı alicam pdf'leri toplu bir link varmı acaba ?

• Emrhnn kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yarına Üslü sayı çalışacağım TYT Mat eksiksiz olsun diye baştan ama hızlı bir şekilde aldım temelim var. Üslü sayılara 5 video vermiş. Üslü Sayılar 1 de direkt PDF linkinden 6 dersin linki var. Gidip çıkarabilirsiniz

• Tek tek çıkarmak yerine hepsini beraber cikariyim diye düşünmüştüm. Daha uyguna gelir hem.

• Emrhnn kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim bu yöntem

Eğer öyle bir durum yapma şansınız olursa bana da nasıl yaptığınıza dair haber verir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.