Şimdi Ara

Matematik meb kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik ders kitapları ne kadar geliştirir? Benim özel ders hocam bu kitapları bitirirsen tanım ve yorum becerin çok gelişir demişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    MEB kitapları sadece fkb için yararlıdır gerisi boş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ata.1 A kullanıcısına yanıt
    Neden?

Matematik için seni geliştirecek şeuler illa vardır ama vakit kaybıdır yani fkb de özellikle biyoloji konularında ve fizik deneylerinde meb kitapları çok destek sağlar matematik için pek yarar elde edemezsin

Tanımları çok iyi yapıyor hocam mesela ben fonksiyonlar için kullanıyorum gerçekten öğretici

Yararını gördüysen yine bak ama içinde boğulmamaya çalış piyasadaki kaynaklar matematik için söylüyorum mebden iyi

Ben matematikte en üst seviyeye gelmek için neler yapılabilirin cevaplarını aradım ve hocama da sorduğumda tanımları iyi bilmek,yorum gücünü geliştirmek ve ezberlemeden ispat yapabilmek ve soru çözmek demişti ben de onun için 9 ve 10 meb kitaplarını bitirip 345 tyt mat çözüyorum şu an onu da bitirip daha üst seviye kaynaklara geçmek istiyorum

Ben de matematikte çok iyi değilim ama Eyüp b hocamı çok severim bilirim oradan götüreceğim birisi şu hoca şu kaynak dedi diye onu çözmek zorunda değilsin unutma hangi hoca sana hitap ediyorsa hangi kaynak seni sende hissettiriyorsa oradan ilerle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.